ii dau si unu intreg si unborcan numai sa fie bine, am cerut la vanzator do`mle ceva veredeeee ! sa manance si ei, sunt bune astea (rosii la culoare) da totusi verde nu aveti, nu pai sunt bune astea mi-a zis ca plantele supravietuiesc fara co2 dar nu cresc da traiesc bine... asa e ?
Veni, Vidi, Vici
ReBella28/07/2009 23:48:02
Subject:
ReBella
Ultrahigh member
IP:
Mda,sa-i zici vanzatorului ala ca pe acelasi principiu ar putea trai si el doar cu paine si apa...n-ar muri de foame,ar duce-o chiar bine!
Until you find someone worth dying for, you never really live.
tu ce imi recomanzi sa fac inafara de a-i transmite cele spuse de tine. sa scot iar nisipul sa pun substrat am scos deja un rand de nisip (pesti mutati plante decor ) daca e ncesear o mai fac inca odata dar ... spune-mi tu te rog ce ai face nu am pretentii ca plantele mele sa fie superbe vreau doar sa fie asa cum sunt acum, mie imi plac si arata bine (inca)
Veni, Vidi, Vici
ReBella28/07/2009 23:59:08
Subject:
ReBella
Ultrahigh member
IP:
Ce plante ai ?
of doamne sunt bomba nu le stiu numele dar hai sa iti spun, una mare cu multe frunze inalte subtiri ca un fel de burghiu, una cu 6 frunze ca un ficus, 2 grupuri de (arata ca iarba asa lungi 20 cm) si 2 mai micute cu frunze mici nu ma injura !
apreciez efortul
Veni, Vidi, Vici
ReBella29/07/2009 00:12:53
Subject:
ReBella
Ultrahigh member
IP:
Asa nu prea le ghicim...nu poti pune o poza ? Oricum poti incerca cu bile fertilizante de la JBl (7 Balls) sau pastile ...de la Tetra(Crypto),vezi ce gasesti pe la tine.
o sa incerc sa gasesc un cititor de carduri prin vecini oricum apreciez efotrul tau, am o pompa aqua clear 30 si una cu piatra pentru oxigenare, cat e bine sa functioneze, aqua clear am lasat-o cam in permanenta e bine sau o mai opresc ? multumesc mult esti o :zana:
Veni, Vidi, Vici
ReBella29/07/2009 00:32:57
Subject:
ReBella
Ultrahigh member
IP:
Aqua clear este filtru cascada,este foarte important sa mearga TOT TIMPUL!!! Il opresti cateva minute doar cand e necesar sa clatesti putin mediile filtrante.Pompa de aer o poti opri daca valureste destul apa filtrul cascada.Sau o poti lasa sa mearga,oricum nu injectezi CO2.
ce mancare pot sa dau la neoni ? ei mananca de la suprafata apei sau de pe fun? (am incercat sa gasesc postu cu mancare de neoni dar nu am reusit sa il mai gasesc) puricii aia rosii sunt buni ?
mi-a murit sanitarul ( cred ca era gibes sau plecostom nu stiu sigur (sa ma scuzati daca gresc) ( doamne cat de rau imi pare azi a murit nu stiu de ce. acvariul era ciclat statea impreuna cu 2 cory 2 hoplo si 5 neoni, temperatura era 24-25, am observat ca nu prea manca orice i-as fi dat, am pus si dovlecel nu s-a atins de el nu o sa imi mai iau altu pentru ca nu as suporta sa mai moara inca unul. acum ii am pe cei 2 hoplo care cresc foarte frumos 2 cory jucausi si 5 neoni, as vrea sa mai iau 10 neoni si 5 xifo daca se inteleg
de la sare sigur...mi sa intamplat si mie sa-mi moara sanitarii de la niste pietre fierte in sare (iodata) apoi am aflat ca iodul este toxic in 2 zile s-au dus...cel mai bine ar fi sa schimbi apa...eu asa am facut si acum totul este bine
This message was edited 1 time. Last update was at 08/08/2009 19:10:10
dar a murit la 2+ de cand l-am bagat ( pietre fierte in sare nu am, am avut nisip dar l-am scos si am pus de la pet shop (cine a zis ca nu e bun cel de santier a avut mare dreptate, eu la 4 zile de cand l-am bagt am gasit un gandac :nuts: :shock: cum nu am mai vazut pana acum)
fishyman
Membru de baza
IP:
Adica ce vrei sa spui ca Xipho nu merge cu Neon??? Din tabelul dat nu am reusit sa traduc pe nici unul. Te intreb ca am si eu o pereche de xipho si 6 neoni... Pana acuma - o luna - nu au fost probleme.
baieti, (eu stau la casa) am gasit cateva crengi de vita de vie, care au o forma oarecum placuta au stat ceva timp pe afara in ploie si praf, e ok daca le fierb si le pun in acvariu? (nu sunt radacini sunt crengi .. uscate) pot aparea probleme ?
s-ar putea sa ramana la suprafata chiar daca le fierbi. eu am incercat cu niste "lemne" si trebuia sa pun ceva greu peste ele sa nu se ridice la suprafata. si am fiert la ele vreo 4 ore iar in final au ajuns in centrala. pentru cateva zeci de lei gasesti in magazine si rezista mai mult decat una facuta acasa si te scuteste de ceva munca.
IP:
"Sexual dimorphism: Males have a thick spine in their pectoral fins. Also, in the breeding season, males show a lila glowing belly, which is white in the females."
Citatul este de aici : http://aquaworld.netfirms.com/Siluroidei/Hoplosternum_thoracatum.htm PS Daca nu stii engleza da-mi un mesaj privat si iti traduc eu