[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Poze  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
cosminBM
Member

IP:

Bine va-am gasit, citesc acest forum de foarte mult timp si am invatat foarte multe lucruri pe care inainte nu le stiam. De ex am cumparat pesti inainte sa cumpar acvariul deci de ciclare nu se mai pune pb, alge am de toate tipurile sper sa scap de ele, am inceput tratamentul cu Algizit restu metodelor nu au dat roade sau nu am avut eu suficienta rabdare.Dar nu asta este pb, nu reusesc sa fac poze la acvariu cat de cat clare, am vaz ca multi spuneau sa faci fara blitz nu ies nici asa bine, daca fac poze ziua mi se reflecta usa de la balcon in acvariu , am incercat sa fac sute de poze toate sunt inclare aparatul este un fuji s9600 SLR sa fie de la aparat sau trebuie ceva sursa de lunina(halogen) care sa lunineze acvariul?
Va multumesc
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

salut, poti face in felul urmator, cand e destul de bezna afara, pui frumos un scaun in fata acvariului, pui aparatul foto pe el, il fixezi astfel incat sa nu se miste cand apesi pe buton si gata.
eu cateodata mai fac in felul urmator:
din cauza ca acvariul e destul de sus , si nu am scaune atat de inalte, pozitionez aparatul astfel incat sa cuprinda acvariul in lungine si aprofunzime , setez optiunea de la aparat sa fotografieze dupa 10 secunde si asta e.
cosminBM
Member

IP:

ketamina wrote:salut, poti face in felul urmator, cand e destul de bezna afara, pui frumos un scaun in fata acvariului, pui aparatul foto pe el, il fixezi astfel incat sa nu se miste cand apesi pe buton si gata.
eu cateodata mai fac in felul urmator:
din cauza ca acvariul e destul de sus , si nu am scaune atat de inalte, pozitionez aparatul astfel incat sa cuprinda acvariul in lungine si aprofunzime , setez optiunea de la aparat sa fotografieze dupa 10 secunde si asta e.

Ms mult cam asa iese, parca totusi nu e bine probabil ar trebui sa imi iau ceva reflector
http://img90.imageshack.us/my.php?image=asta.jpg
[Yahoo!]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

Cosmin,cum iti creste egeria?
[Email]
cosminBM
Member

IP:

Betta.X wrote:Cosmin,cum iti creste egeria?

Nu stiam denumirea ei ( egeria) am cautat pe google si am vaz despre ce este vorba , planta aia creste foarte repede cam 3-4 cm pe zi. Am substrat de la tetra si co2 O bula pe sec nonstop atat nimic mai mult
[Yahoo!]
Betta.X
Member
[Avatar]

IP:

ok,mersi!
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: