[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Achizitionare acvariu nou  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Piranha87
Junior member

IP:

Ma gandesc serios sa imi achizitionez un acvariu nou pentru piranha ai mei.
Am vazut site-urile recomandate de voi si cred ca pe www.aquaristic.net sunt cam cele mai bune preturi.
Problema e ca nu au poze cu acvariile lor si nu imi dau seama daca acestea au sau nu capac... la fel ma gandesc daca e mai rentabil sa cumpar un set cu tot cu mobila sau doar acvariul, iar masa sa o achizitionez separat.
Daca mai stiti si alte solutii va rog sa imi comunicati, pentru ca in momentul de fata nu prea dispun de un buget care sa imi permita un acvariu de 300-400 de litri complet utilat + mobila pe care va sta.
Deasemenea daca stiti cu aproximatie la ce costuri se ridica investitia si cum as putea sa le minimalizez, va rog mult sa imi spuneti. Multumesc anticipat!
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Da, sunt ieftine acvariile pe aquaristic.net. Vad ca un Rio 300 face 400 euro, adica in jur de 17 milioane, mai ieftin decat cei 21 milioane cat face la noi...dar transportul ar putea fi o mare problema: risc de spargere, cost mare de transport.
Dar cel mai ieftin iesi cu unul home made. Sticla de 12, fund dublu, cu 1o, la 130x60x60, sticla slefuita si cantuita nu depaseste 8,5 milioane.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
Piranha87
Junior member

IP:

Mi-au spus cei de la pet-shopul de la tricodava ca fac ei niste acvarii pe care le vor baga in scurt timp in magazin. Bazinele vor avea 300-400 de litrii si vor fi complet utilate, iar pretul intre 8 si 9 milioane de lei vechi....

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: