[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar acvariu 80x50x60 (LxlxH)  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
swatantar
Junior member

IP:

Vreau si eu un acvariu la dimensiunile mentionate mai sus cu geamul de pe fata curbat. Nu vreau si nici nu prea pot sa am alte dimensiuni. Astept oferte pe pm sau la 0753075384. Acvariul va fi pentru ciclide si o sa vreau si un decor pe masura asa ca daca se gaseste cineva care sa le faca pe amandoua ar fi si mai bine, dar si daca le fac separat e in regula. Daca mai e nevoie si de alte informatii, spuneti-mi.

P.S. as vrea sa fie gata cat mai repede
LUPmic
Senior member

IP:

Vezi ca am vazut prin Hornbach ceva de genul. Nu stiu sigur daca la aceste dimensiuni, dar poti da o fuga p-acolo.
[Email] [Yahoo!]
swatantar
Junior member

IP:

Am fost in Hornbach, dar nu au ce vreau eu. Dimensiunile sunt usor atipice. Cel mai aproape era ceva un 80x40x45, dar eu vreau mai mult daca tot am spatiul necesar . Mersi de sugestie oricum.

Daca stiti pe cineva care face acvarii la comanda, dati-mi si mie datele de contact va rog frumos!
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

multa lume face bazine la comnda la preturi mediocre ,,, problema este nu am auzit pe nimeni sa faca bazin la comanda cu geam curbat...
eu unul iti recomand un bazin clasic simplu drept si o sa ai o vizibilitate mei buna asupra pestilor...inca un sfat... incearca sa iti mai faci loc ca sa ai macar un metru iti vei usura mult viata

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
swatantar
Junior member

IP:

Recomanda-mi, te rog, pe cineva care sa faca un asemenea acvariu la preturi mediocre, chiar si cu geam normal. Stiu ca geamul curbat pe fata ar putea fi o problema, dar, daca se poate si daca o sa imi permit , as vrea sa fie asa. Cred ca e mai degraba o chestie de gust. In privinta spatiului nu am cum sa ma duc spre un metru decat daca las acvariul in afara "postamentului" 20 cm, ceea ce nu e prea indicat, zic eu.
eddie
Junior member

IP:

ma intereseaza si pe mine cineva care face acvarii la dimensiuni atipice. tocmai mi s-a spart un geam la filtrul exterior si vreau sa-l refac. noroc ca eram in camera - dormeam- altfel vecinii de la etajele inferioare (si stau la 7) se bucurau de 300 de litri de apa.... smilie
... asa au avut parte doar de vreo 5-10...
[Email] [Yahoo!]
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

dezvolta te rog ce intelegi tu prin atipic

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
swatantar
Junior member

IP:

Intre timp am rezolvat problema partial, adica am dat comanda la sticla si am vorbit cu cineva pentru "fabricare" (multumesc Zola pentru info).

Atipic se referea la faptul ca sandardele din comert au dimensiunile intr-un alt raport: de obicei latimea si inaltimea nu depasesc 60% din lungime. Din acest motiv nu am gasit unul gata facut care sa mearga la mine.
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

Intrebarea era pentru Eddie ...
Swatantar pana la uraimi face rotund sau drept?

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
swatantar
Junior member

IP:

Fac drept. E o urmare a sfaturilor primite si a faptului ca nu am gasit pe nicaieri geam curbat.
eddie
Junior member

IP:

ZOLA wrote:dezvolta te rog ce intelegi tu prin atipic

dimensiunile sunt 13 cm (latimea) , 55 cm (lungimea) si 55 cm (inaltimea).
Filtrul este ca o completare de 13 cm pe lungime a acvariului.
[Email] [Yahoo!]
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

... pei ce vrei sa cresti in el? ca si un neon intoarece din 3 miscari ...

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

ZOLA wrote:... pei ce vrei sa cresti in el? ca si un neon intoarece din 3 miscari ...

Zola, un pic de atentie n-ar strica ... ala e doar un filtru extern, omu' nu creste nimic inauntru ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
eddie
Junior member

IP:

koala wrote:
ZOLA wrote:... pei ce vrei sa cresti in el? ca si un neon intoarece din 3 miscari ...

Zola, un pic de atentie n-ar strica ... ala e doar un filtru extern, omu' nu creste nimic inauntru ...

multumesc koala... ca fapt divers pot spune ca am crescut ancistrusi - adultii trec prin teava liber, icrele lor au eclozat bine mersi in filtru, iar puii n-au avut nici o problema in a se intoarce in acvariu din primele zile(chiar si impotriva curentului) .
swatantar sau zola va rog sa-mi transmiteti si mie datele de contact ale 'fabricantului de acvarii' - as vrea sa-mi refac acest filtru.
[Email] [Yahoo!]
swatantar
Junior member

IP:

Am dat comanda pentru sticla si in acest weekend ma voi ocupa de "constructia" acvariului cu ajutorul unui cunoscator in domeniu (multumesc inca o data Zola pentru datele de contact).

Drept urmare, voi muta discutia la incepatori, pentru ca asa ma consider, iar aici se poate inchide, bineinteles, cu binevointa unuia dintre operatori....
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

Eddie imi cer scuze dar ma intelegi .. eu chior ,scrisul mic , neatent sunt... m'a luat gura pe dinainte , in pm iti trimit datele de contact al ''frabricantului'' pe care il stiu eu mai sunt si altii si mai priceputi sau mai putin priceputi dar eu nu ii stiu..

Koala iti multumesc si eu ca mi-ai deschis ochiii chiar nu am vazut si partea a doua a postului ....

Stima.Zola

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: