[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Thoracatus vs. Guppy  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
ralu
Junior member
[Avatar]

IP:

Pun aceasta intebare pt un prieten, care are niste guppy frumusei. Ar vrea sa mai puna niste thoracatus.
Intrebarea ar fi: sunt compatibili :scrima: ? Sau Thoracatusii odata ajunsi la maturitate vor privi masculii de guppy ca pe niste "fast food"?
Daniel32
Junior member

IP:

Sanitarii H. thoracatum nu ataca gupy si nici un alt peste. Am littorale si i-am tinut chiar cu pui de ancistrus si nu am inregistrat nici o pierdere.
ralu
Junior member
[Avatar]

IP:

Am pus aceasta intrebare, pt ca stiu ca in general un peste va inghiti un alt peste, daca ii incape in gura (probabil sunt si exceptii). Eu nu am avut o astfel de combinatie (Hoplosternum thoracatum+Guppy).
Ma intrebam, daca nu cumva seara, e posibil sa mai dispara dintre guppy mai adormiti.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Hoplosternum este poate printre cei mai blajini pesti de acvariu ... nu va inghiti niciun guppy, nu-ti face probleme ! ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Catfish
Go to: