[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Frica de adancime  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Sak
Junior member

IP:

No acum nu stiu daca am postat bine in aceasta sectiune, dar daca am ajuns sa am astfel de probleme, cred ca merit incadrarea asta :d

Asa, care-i treaba:

Am un scalar singuratic care se cam plictiseste cu 3 thoracatum si un ancistrus si m-am gandit sa-i aduc niste parteneri de joaca. Si ce era mai potrivit decat niste pesti mici si ieftini? ati ghicit, guppy Problema e ca de cand i-am adus nu vor sa stea decat la suprafata.

N-au probleme cu mancarea, sunt zglobii, numa ca nu vor sa inoate mai jos si pace. N-am idee ce sa le fac

PS: Acvariul e 'old' , ciclat, no problems here.

PS2: Cine vrea sa-i dau niste thoracatum? am 2 masculi si o femela si m-am plictisit de ei....fac multa mizerie si strica aranjamentul
harry-ab
Member

IP:

Este un comportament absolut normal pentru guppy, sunt pesti de suprafata.
[Yahoo!]
Sak
Junior member

IP:

da, dar nu chiar la suprafata literlamente (adica la limita dintre apa si aer, na )
harry-ab
Member

IP:

Imi mentin afirmatia, pestii din aceasta familie sunt folositi in starpirea larvelor de tantari in apele tropicale. Larve care stau la suprafatza apei, au nevoie sa respire. Dupa modul de hranire trag concluzia ca guppy prefera aceasta zona. O lipsa a oxigenului in acvariul tau ar trebuii sa aibe ca rezultat veniri dese la suprafata apei a corydorasilor si a thoracatelor pt o "gura de aer" si respiratie precipitata a scalarului, dar cum n-ai specificat nimic in acest sens luam ca bune conditiile din acvariul tau.
[Yahoo!]
Sak
Junior member

IP:

hmmm, asta nu stiam....mersi de info
da..nu sunt probleme cu oxigenul. Oricum, cred ca i-am 'rezolvat'...am mai luat 4 pitici din alta specie si acum se pare ca se simt mai bine in grup aia incearca sa-i aduca mai jos, guppy trag mai sus, sa vedem care convinge pe care

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: