[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu DISCUSI  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

"Expertul",...ha,...ha. Pai cu buturugile, la africani nu prea ai ce face. Ramane sa te hotaresti cam ce ti-ar place. Olandez, marin, japonez :-)
vlado2
Junior member
[Avatar]

IP:

Am renuntat la discusi,am incercat un acvatiu de tetrazone si iata ca am rerererevenit la prima dragoste..scalarii.Iata acvariul meu
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12855
vlado2
Junior member
[Avatar]

IP:

Astept si unele pareri
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

masculul de beta e de nota 10
dar acvariul pare cam gol asa cum e acum, trebuie sa-l umpli de plante si atunci iti garantez ca va arata mult mai bine, iar pesti vor fi mai fericiti.

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
vlado2
Junior member
[Avatar]

IP:

Astept sa vad eu ca le merge f bine astora.Si te asigur ca o sa arate mult mai bine cind o sa inceapa sa se dezvolte.
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

din poze banuiesc ca nu ai un substrat fertil, ci doar pietris (corecteaza-ma de gresesc), iar in cazut asta ti-as recomanda plante cu tija si un fertilizant lichid pentru coloana de apa. plantele cu tija cresc foarte repede, si dupa ce ajung la suprafata, le tai la cativa cm de baza (vreo 5-10cm) si plantezi varfurile. in felu asta iti umpli acvariul de verdeata cat ai zice "peste"

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
vlado2
Junior member
[Avatar]

IP:

Am substrat Dupla ,nisip si peste pietrisul care se vede.Am avut plante"tija" acum citeva saptamini,pe vremea cind ma axasem pe sumatrani.A fost si vina "porcilor" de sumatrani ca le-au casapit dar nici ele nu au dat semne ca au de gind sa se prinda.In acvariul meu erau numai frunze si frunzulite.Asa ca am renuntat la ele,apoi de nervi si la sumatrani.Si acum sunt multumit.Sa vedem cum merge.Am un acvariu de puiet in care cresc ceva plantute pina incep sa isi dea drumu (ca nu au nici radacini).Am sa le introduc imediat ce capata forme.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: