[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reef nr 3  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Vor creste, incet si sigur, sarco in special. Poti face un gsp wall pe geamul din spate, rupi gura targului.
Ia o piele de gsp, o tai in bucati de marimea unei monezi de 50 bani si lipesti bucatile la 2-3 cm una de alta. In maxim 1 an ai un gazon de toata frumusetea.
Rezuma-te la corali putini, nu aglomera (poti nimeri corali cu cerinte diferite si o sa fie greu), in plus, in caz de Doamne fereste - sa nu regreti investitia.

This message was edited 1 time. Last update was at 20/05/2026 17:20:13

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member

IP:

dan.pavelescu wrote:Vor creste, incet si sigur, sarco in special. Poti face un gsp wall pe geamul din spate, rupi gura targului.
Ia o piele de gsp, o tai in bucati de marimea unei monezi de 50 bani si lipesti bucatile la 2-3 cm una de alta. In maxim 1 an ai un gazon de toata frumusetea.
Rezuma-te la corali putini, nu aglomera (poti nimeri corali cu cerinte diferite si o sa fie greu), in plus, in caz de Doamne fereste - sa nu regreti investitia.

Sa ma foot pe ea de pasiune si de spatiu. M-am lasat de tutun si de alcool ( adica alcool in exces ) dar de acvaristica nu pot. Iar la capitolul spatiu, atat am liber in casa . Un amarat loc de 50x50 cm
Ce 'reaku sa faci in el? Ca vreau si anemona si sarcophito si colozii de zooa, etc, plm...
Acum ramane sa creasca si sa vedem care e mai rapida. Vorba aia, "pestele mic, il mananca pe cel mare"

Vezi ca am si pe spate 2 fraguri de GSP. Sa-l sparg la bot si pe asta. Nu a vrut sa stea neam lipit de sticla. De vreo 5 ori s-a dezlipit. pana la urma l-am lipit de un magnet.

PS am mai luat s-un peste mandarin . I-a placut sotiei . Acum ramane sa vedem cum se comporta. I-am luat niste pungi cu Copepode si le-am aruncat in acvariu. Iar vreo 2 pungi, le-am pus la insamantat

Deci, per total , treba merge brici .

Salutare si mini-vacanta fericita!
[Thumb - Picsart_26-05-28_10-01-51-341.jpg]

[Thumb - Picsart_26-05-28_10-05-38-064.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 28/05/2026 09:07:51

Ionut Dumitrascu
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nu conteaza ca e mic, arata biniditat. Poti avea si varietate mare de corali in nano, nu-i bai.
Sa il intrebi pe Peti de la Aqua life cum dresa mandarinii sa manance congelate.

Sa nu ma uiti cu pietroiul de pe balcon

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member

IP:

dan.pavelescu wrote:Nu conteaza ca e mic, arata biniditat. Poti avea si varietate mare de corali in nano, nu-i bai.
Sa il intrebi pe Peti de la Aqua life cum dresa mandarinii sa manance congelate.

Sa nu ma uiti cu pietroiul de pe balcon

Pietroiul ti-l pun in usa de la cabinet. Cine naiba fura o piatra. In cel mai fericit caz o gasesti frana la o masina.

Ne auzim in privat

Ion 0766274499

Ionut Dumitrascu
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Te sun maine. Pe bune, mi-ai dat numarul?

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: