dan.pavelescu wrote:Vor creste, incet si sigur, sarco in special. Poti face un gsp wall pe geamul din spate, rupi gura targului.
Ia o piele de gsp, o tai in bucati de marimea unei monezi de 50 bani si lipesti bucatile la 2-3 cm una de alta. In maxim 1 an ai un gazon de toata frumusetea.
Rezuma-te la corali putini, nu aglomera (poti nimeri corali cu cerinte diferite si o sa fie greu), in plus, in caz de Doamne fereste - sa nu regreti investitia.
Sa ma foot

pe ea de pasiune si de spatiu. M-am lasat de tutun si de alcool ( adica alcool in exces

) dar de acvaristica nu pot. Iar la capitolul spatiu, atat am liber in casa . Un amarat loc de 50x50 cm
Ce 'reaku sa faci in el? Ca vreau si anemona si sarcophito si colozii de zooa, etc, plm...
Acum ramane sa creasca si sa vedem care e mai rapida. Vorba aia, "pestele mic, il mananca pe cel mare"
Vezi ca am si pe spate 2 fraguri de GSP. Sa-l sparg la bot si pe asta. Nu a vrut sa stea neam lipit de sticla. De vreo 5 ori s-a dezlipit. pana la urma l-am lipit de un magnet.
PS am mai luat s-un peste mandarin

. I-a placut sotiei . Acum ramane sa vedem cum se comporta. I-am luat niste pungi cu Copepode si le-am aruncat in acvariu. Iar vreo 2 pungi, le-am pus la insamantat
Deci, per total , treba merge brici .
Salutare si mini-vacanta fericita!