Ai dreptate daca te referi la temperatura...sunt cam in aceiasi plansa.
Depun marturie pentru temperaturi de pana la 28 °C in bazine cu Regine, deci se poate. In jos nu sunt probleme si carasii si reginele duc la greu pana spre doar cateva grade. Totusi fara sa fac aceasta asociere de specii ever, banuind ca vorbesti din experienta practica, eu am motive pentru care nu as pune-o in practica:
1 Nu agreez asociere de pesti ce provin din areale diferite.
2.
Lepomis gibbosus-Regina , pe veche denumire
Perca gibbosa ....este totusi o perca...adica un biban, chit ca-i biban-soare. Bibanii pe la noi nu au reputatie chiar buna... de pesti rapitori

.
Nu te repezii pt ca stiu ca soretele nostru e mult mai blajin decat Perca fluviatilisu` neaos, de balta...dar ca orice biban la un momendat isi da arama pe fatza.
In cazul reginelor pe cat sunt ele de "pasnice in mod normal" pe atat de
agresive in perioada de reproducere...si cand zic agresive chiar au avut de unde sa invete...au rude cu reputatie
Partea proasta e ca reginele sunt cu adevarat colorate la maximum de potential doar in perioada de reproducere...
3.Nu in ultimul rand vechea atentionare pe care am lansat-o de pe acest forum de atatea ori de a nu asocia pesti de acvariu cu pesti de balta.
Nu are sens sa reincepem discutiile cu iz ihtiopatologic dar am mai stabilit de fiecaredata ce potential de transmitere de boli grave inseamna aducerea unui peste din te miri ce rau sau balta...ori din cate stiu eu toate
reginele la oferta :-) sunt fie din unditza fie din unditza dar tinute un pic intr-un acvariu de prezentare.
Intuind ca intrebarea colegului nostru vizeaza si upgradarea imediata a acvariului in care vrea sa tina carasi +ceva[regine in exemplul propus de tine] am putea considera ca nu avem o problema cu spatiul...altfel ajungem chiar si la al 4-lea motiv:dimensiunile acvariului pentru un peste de 10-15 cm care in natura poate ajunge si pana la 30-40 de cm...