[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu Discusi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Sta83
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna, am cateva intrebari
Am tot incercat sa gasesc care ar fi litrajul corespunzator in cazul unui discus, dar peste tot sunt pareri diferite.
Am un acvariu de 130x42x60 (328 litri) si as vrea sa bag in el discusii pe care ii am momentan in acvariul de 120 litri (5 bucati) plus inca altii 5 care mi-au cam facut cu ochiul si un pleco (scalarii din poza dispar)
Am de gand sa bag in mijlocul acvariului un Red Moor, nu stiu exact inca marimea, si sa mai plantez vreo 3-4 fire de vallisneria.

Bun...acum vin intrebarile.

1. Ar fi ok sa ii tin pe toti 10 in acel acvariu cu schimb saptamanal de apa?
2. Ce substrat imi recomandati? Pentru ca in momentul de fata am scoici si pietre culese de la mare anul trecut (Stiu ca suna tampit) Totusi, sunt in acvariu de aproape un an si nu s-a intamplat nimic, doar faptul ca mancarea si excrementele pestilor se cam baga sub scoici si cand fac schimbul saptamanal daca sifonez, imi murdareste apa din acvariu de nu mai vad pestii. De aceea vreau sa il si schimb. As vrea ceva care sa arate ok si sa fie si ok pentru discusi.
3. Daca la acvariul de 328 pun un JBL e1501 e destul? Sau sa mai pun si un filtru intern?
4. In ultimul rand, ce recomandati pentru o circulatie ok? Ca in momentul de fata nu prea imi trage JBL-ul toate resturile

image
image

Apa e albastra ca azi am facut schimb de apa si le bag albastru de metil ca mna, le dau uneori si inima de vita si vreau sa dezinfectez apa la schimb.

Nano Jungle (2017) ~~~ The Golden Empire (2018)
[WWW] [Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

e posibil ca aici http://www.discus-club.ro/phpBB3/index.php?sid=a4cc3b3255c7babd92ffeb4e5ac0972f sa gasesti mai multe informatii despre discusi

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: