Author |
Message |
Rasvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 15:08:31
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
Rasvan
Junior member
IP:
|
Salut Silviu!
Aquadec e prima mea optiune chiar datorita discutiei cu tine pe un alt topic. Intr-adevar review-urile sunt bune. Multumesc inca o data pt indrumare.
Legat de spatiu, singurul adecvat, in care nu bate lumina solara direct, departe de calorifer ori alte surse de caldura si cu o sursa de current apropiata este pe un corp de mobila existent.
Incerc sa atasez un desen
Spatiul pt acvariu + un eventual filtru extern este cel dintre cele 2 corpuri inalte, de fix 71 cm lungime si 55 adancime. La inaltime nu sunt constrans.
|
|
 |
Rasvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 15:36:07
|
Rasvan
Junior member
IP:
|
Acvariul Diversa pica din cauza lungimii de 80 iar celalta varianta, Ocean Free...sau cum ii zice are adancime de 30 ceea CE nu mai vreau pt ca exact asta am avut.
M-am tot uitat la Lido, si era sa fac si plata, dar m-am gandit bine la ceea ce vreau eu sa fac...si anume un scape cat mai reusit, iar asta nu cred ca pot scoate intr-un Lido (decat daca m-as numi George Farmer).
Ar trebui sa mai bag bani multi pt upgrade lumina si filtrare si chiar nu e rentabil
This message was edited 1 time. Last update was at 30/06/2017 15:37:06
|
|
 |
Silviu Man
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 17:26:47
|
Silviu Man
Aqua Man
![[Avatar]](/forum/images/avatar/3d127bfaea921dcdb38685db1cf60c42.jpg)
IP:
|
Rasvan wrote:Salut Silviu!
Aquadec e prima mea optiune chiar datorita discutiei cu tine pe un alt topic. Intr-adevar review-urile sunt bune. Multumesc inca o data pt indrumare.
Legat de spatiu, singurul adecvat, in care nu bate lumina solara direct, departe de calorifer ori alte surse de caldura si cu o sursa de current apropiata este pe un corp de mobila existent.
Incerc sa atasez un desen
Spatiul pt acvariu + un eventual filtru extern este cel dintre cele 2 corpuri inalte, de fix 71 cm lungime si 55 adancime. La inaltime nu sunt constrans.
Si nu poti sa sacrifici o latura a unuia dintre corpuri?
Canistra nu trebuie sa stea neaparat sub acvariu, poate fi pozitionata si in linie cu el.
Obtii astfel si spatiu pentru scule, mincare, sticlute, ...
PS Asta daca nu ai cumva o "sefa" care sa te puna pe toaca
This message was edited 1 time. Last update was at 30/06/2017 17:27:50
|
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati
In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist |
|
 |
Rasvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 17:34:47
|
Rasvan
Junior member
IP:
|
Pai cum? Crezi ca-s de capul meu asa...
De nu aveam sefa camera aia era deja fish room  )
|
|
 |
Silviu Man
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 17:39:13
|
Silviu Man
Aqua Man
IP:
|
 Eu am scapat ultima data (cind cu gradina si cu nano-ul) prin achizitionarea a doua draperii noi pentru bucatarie
(o chestie ciudata, cu niste ace din lemn care se infing intr-un cerc din lemn si aduna cirpa, ... ma rog, arata OK.)
Asa ca incearca metoda trocului. In cele mai multe dintre situatii, merge! Nici o "sefa" nu rezista cind trebuie sa cumpere
cirpe, de orice fel!
OK, ai posibilitatea sa scoti furtunele din corpul inalt?
|
O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati
|
 |
Silviu Man
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 17:43:23
|
Silviu Man
Aqua Man
IP:
|
In legatura cu adincimea acvariului, nu e nici o problema daca este cu 5-10 cm mai lat. Pui un blat la dimensiunea acvariului,
pe el un pad pentru acvarii si ai rezolvat. Oricum centrul de greutate al acvariului este in spate (unde sunt, de regula, decorurile)
si prin adaugarea blatului, presiunea greutatii acvariului se disperseaza.
|
|
 |
Rasvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 18:05:02
|
Rasvan
Junior member
IP:
|
Cu sefa o rezolv. Am ok-ul ei pt acvariu doar ca stam prost cu spatiul ce-i drept.
Numai ce am mai gasit un colt dar acolo nu am nici o priza.
O varianta ar fi cea de care zici tu, sa pun canistra in unul din cele 2 corpuri, sa scot furtunurile prin spate prin 2 gauri si aia e. Blatul e deja unul gros are vreo 4 cm cred, deci zic ca ar fi ok fara sa mai adaug unul.
|
|
 |
Rasvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 18:25:03
|
Rasvan
Junior member
IP:
|
Inca o intrebare pt tine Silviu: acvariul la aquadec ti l-ai f?cut din sticla ultraclara ori float?
Un alt coleg de pe forum spunea ca nu se merita sa platesc pt sticla ultraclara ca la dimensiunile pe care le vreau eu sticla ultraclara nu va face differenta, nu va avea un impact notabil...
|
|
 |
Silviu Man
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2017 19:30:02
|
Silviu Man
Aqua Man
IP:
|
Nu am experienta cu sticla ultra clara, merg pe mina colegilor, probabil ca stiu ei ce spun.
|
|
 |
|