[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fertilizare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
rxget21
Member
[Avatar]

IP:

As dori niste sugestii in legatura cu fertilizarea. Am luat Profito dar am vazut ca trebuie pus in paralel cu ceva micro. Problema mea este ca am Echinodorus cu varfurile ingalbenite ceea ce inseamna lipsa de fier. Ce fertilizare ar trebui sa fac?
Liv
Ultrahigh member

IP:

Am mers pina acum pe o combinatie de Sera Florena si NPK de la Easylife cu rezultate cam dezamagitoare.

Fiindca nu am gasit prin toate petshopurile din jur (sint vreo 7) decit diverse bucati din liniile de fertilzare m-am suparat si am trecut la Masterline de 2 zile.

Ca sfat general mergi pe toata linia de fertilizare de la un producator - daca se poate inclusiv cu substrat fertil.

Asteapta si alte pareri ca si eu sint curios.

Sa aveti animale sanatoase, plante frumoase si apa limpede.
rxget21
Member
[Avatar]

IP:

Plantele mele sunt majoritatea easy, deaia nu vreau nimic complicat doar surplus la ce le lipseste. M-am oprit din dat profito ca mai mult cresteau algele.
Liv
Ultrahigh member

IP:

Valabil si la mine completarea ta.

Sa aveti animale sanatoase, plante frumoase si apa limpede.
FLORINO
Member
[Avatar]

IP:

AVETI PM AMIDOI
[Email] [Yahoo!]
euro2me
Member
[Avatar]

IP:

rxget21 wrote:As dori niste sugestii in legatura cu fertilizarea. Am luat Profito dar am vazut ca trebuie pus in paralel cu ceva micro. Problema mea este ca am Echinodorus cu varfurile ingalbenite ceea ce inseamna lipsa de fier. Ce fertilizare ar trebui sa fac?

Profito contine elemente micro, deci trebuie pus in paralel cu ceva macro (Nitro, Fosfo), nu micro, altfel ai alge. Ce alge ti-au aparut?
Profito contine destul fier, daca nu-i suficient (ma indoiesc) adauga Ferro, tot de la Easy Life, dar nu uita de macro. Ai substrat fertil ? Daca nu, baga niste fertilizanti in pietris.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/11/2016 20:16:29

Nu-ti bate capul, sunt altii facuti pentru asta.
rxget21
Member
[Avatar]

IP:

Florino:
Liviu a zis deja ca are masterline. Eu am in acvariu plante easy, chiar nu cred ca merita sa consum fertilizanti de 100lei pentru ele.
Euro2me:
Si ce macro sugerezi? Nitro cred ca se face suficient de la pesti, nu?

P.S. Nu a mers quoteu.

This message was edited 3 times. Last update was at 04/11/2016 21:03:31

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: