Sa incepem cu inceputul,am comandat pe net un capac de la un baiat care se ocupa cu confectionarea de capace pentru acvarii, si am specificat ca vreau instalatie electrica pentru 2 neoane tip juwel, de 105 cm,T8. Mi s-a zis ca pune un balast de 2x36W ca e bun pentru ce vreau eu....nu ma pricep...ok.
Bun,ajunge capacul acasa,ii pun neoanele, il bag in priza , se aprind neoanele,si se sting dupa 3-4 secunde.Il chem pe respectivul tip sa il repare, ii pune alt balast electronic,funtioneaza(si anume raman aprinse neoanele de data asta),pleaca baiatul linistit de la mine,eu plec la serviciu,seara incerc sa il reaprind,il bag in priza,dupa 3 secunde se sting neoanele.... dupa cateva incercari de scoate-baga in priza si nervi multi,l-am lasat scos din priza pentru cateva minute si am zis sa mai fac o incercare,s-a aprins si asa a ramas. In dimineata asta patesc acelasi lucru,bag in prinza,se sting dupa 3 secunde,repet procedeul ,il las cateva minute scos,il bag iar,merge....Credeti-ma ca eu nu mai inteleg nimic.
Instalatia este de tip simplu zic eu,un balast electronic osram 2x36W,cablaraie si 4 socluri simple ca cele din poza. Daca ati mai intampinat problema asta anuntati-ma si pe mine va rog, sincer mi-e si jena sa-l mai chem pe tipul care mi-a facut capacul din moment ce a mers de fata cu el.
|
|