[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
jbl cooler 100  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
laurentiuq
Junior member
[Avatar]

IP:

As vrea sa stiu daca a folosit cineva acest cooler si cat este de zgomotos, am cumparat azi un Hobby Aqua Cooler V2 insa este foarte zgomotos desi zice ca ar fii doar 30 dB, par a fi mult mai multi.
adrianyva
Member
[Avatar]

IP:

Eu am comandat si astept de 2 zile sa ajunga!
Cel pe care il ai tu cu cat a coborat temperatura apei?
adrianyva
Member
[Avatar]

IP:

Gata a ajuns!
Ca prima impresie:

1- foarte foarte silentios
2- ventilatoarele mi se par prea mici (zice ca scade temperatura apei cu 2-4 grade la un acvariu de 60-100 litrii apa) , eu in acvariu meu am cam 40 de litrii de apa si tare sunt curios daca imi scade 4 grade...nu prea cred!
3- plasticul carcasei calitativ
laurentiuq
Junior member
[Avatar]

IP:

silentios

Am schimbat acel hobby cu un jbl 100, dar nici acesta nu mi se pare deloc silentios, iar motivul cred ca ar fii turatia mare si gratarele care stau in fata ventilatoarelor, acu ce pot sa zic as incerca cu un regulator de turatie, aici rog pe cei cu mai multe cunostinte tehnice sa ma ajute, am vazut ceva de genu aici insa eu as vrea ceva mai simplu, cred ca exista niste pontitiometre ce fac acest lucru si eventual sa il integrez in carcasa.

laurentiuq
Junior member
[Avatar]

IP:

Am gasit si o schita dar cu toate ca am facut si un pic de electronica in copilarie mi se pare cam vaga, schita si necesarul aici

This message was edited 2 times. Last update was at 24/06/2016 19:08:38

adrianyva
Member
[Avatar]

IP:

Mie imi pare foarte silentios!
Nici nu realizez ziua cand merge, iar noaptea nu dorm in camera aia! Deci pentru mine e foarte silentios

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: