[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inca una la apa  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
viviana
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna tuturor,

sunt Viviana, am avut acvariu acum 10 ani si oarecum din greseala m-am trezit cu un acvariu de 60l, in care convietuiesc fericiti niste guppy, xipho si molly, 2 sanitari si un pomaceea.
Acvariul e destul de bine plantat (3 anubiasi care cresc vazand cu ochii, 3 vallisneria, 2 syngonium white butterfly, 2 hemigraphis colorata)si luminat, am deja 2 generatii de pui foarte haiosi.
Nu au trecut 2 luni si deja in capul meu rulau scenarii despre un acvariu ceva mai serios
Voi reveni cu un topic adecvat, deocamdata citesc si ma informez, ca am de unde.
[Thumb - IMG_0325.JPG]

calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum.
Acei Anubias va trebui sa-i atasezi/fixezi pe niste radacini sau pietre. In conditia actuala nu vor rezista foarte mult. Nu sunt plante care se mentin plantate in substrat.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
viviana
Junior member
[Avatar]

IP:

Hm, o sa ma gandesc la asta - nu prea am loc de radacini/pietre pe acolo, mai ales ca anubiasii astia s-au dublat aproape de cand i-am luat, a trebuit sa ii replantez...
o sa dau o tufa din cele 3 si vad, poate se face loc.
voi dona acest acvariu cat de curand, in 2 luni, pana cand sper sa am acvariul nou
ionutz87bc
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit !
viviana
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc
acusi lovesc si cu topicul

Forum Index » Despre noi