[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Silicon acvariu  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Rolando
Junior member

IP:

Buna , ma confrunt cu o problema si as avea nevoie de cateva sfaturi . Am desfacut un acvariu 110x40x45 si vreau sa curat siliconul ramas pe sticla . Am raschetat in mare pare stratul mai gros de silicon, dar a ramas un strat mai subtire. Am folosit silicon de la Den Braven special ptr acvarii . Intrebarea mea este: Cu ce solutie pot curata siliconul ramas ? Orice sfat sau parere sunt bine venite. Multumesc !
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

http://www.dedeman.ro/ro/amenajari-interioare/vopsele/diluanti-si-solutii-de-curatare/solutii-de-curatare-decapanti/solutie-indepartare-silicon-0-25-litri.html

dar nu stiu de unde esti ca sa te trimit la vreun magazin

solutia asta iti inmoaie siliconul, apoi tot la cuter si lama trebuie sa te intorci

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bag de seama ca s-a deschis sezonu' la desfacut acvarii . Eu prefer o lama de cutter mai tocita (sa nu ma tai ). Cu miscari dese si marunte se poate curata bine. N-am folosit solutii pentru inmuiat silicon da' cred ca poate fi de ajutor .

Poze: smilie ... Poze cu plante
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Zeama aia e buna doar ca sa elimini resturile mici si subtiri, dupa ce-ai luat tot grosul... am folosit si eu, atunci cand am dezlipit vechiul background.
Actioneaza ca un fel de dizolvant, si face "frecatei" care se sterg cu servetel/carpa uscata.

Treaba "serioasa" se face cu lama de cutter, sau cu o lama de barbierit.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: