[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Banda leduri.  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Talanelu
Member

IP:

Salut. Am un acvariu de 128l cu 2 neoane de 18w. Vreau sa ii pun inca doua neoane si 2,4 m banda leduri albastre. Lumina albastra ma ajuta la ceva ??? Este bine ce fac??? Banda face lumina macar cat 1 neon ???? Cu ce trebuie sa alimentez banda. Am o sursa de 12v cu 2,5 am , este ok sursa ??
Multumesc.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/01/2016 18:22:17

Staight outta Bucharest
lukitza
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

12V - 2.5A va "duce" 2.4m de banda de led. Ca sa compari "lumina" produsa de neon vs led trebuie sa te uiti la lumenii produsi de fiecare.
Eu zic ca banda va fi ceva mai luminoasa decat un neon de 18W.
Fara sa ne zici ce ai in acvariu sau ce vrei sa obtii nu cred ca-ti poate spune cineva daca te ajuta sau nu lumina albastra.
Talanelu
Member

IP:

Vreau sa obtin un acvariu frumos plantat. Am plante donate pe forum si nu se dezvolta normal. Am facut aseara o bomba co2 si vreau sa pun si mai multa lumina.
[Thumb - IMG_20160124_200010.jpg]

Staight outta Bucharest
Talanelu
Member

IP:

Talanelu wrote:Vreau sa obtin un acvariu frumos plantat. Am plante donate pe forum si nu se dezvolta normal. Am facut aseara o bomba co2 si vreau sa pun si mai multa lumina.

Stie cineva daca lumina albastra la acvariu de apa dulce semi plantat cu opt neoni , trei molly, doi sanitari, este utila?

Staight outta Bucharest
Talanelu
Member

IP:

Credeam ca sunteti experimentati )))

Staight outta Bucharest
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Talanelu wrote:
Talanelu wrote:Vreau sa obtin un acvariu frumos plantat. Am plante donate pe forum si nu se dezvolta normal. Am facut aseara o bomba co2 si vreau sa pun si mai multa lumina.

Stie cineva daca lumina albastra la acvariu de apa dulce semi plantat cu opt neoni , trei molly, doi sanitari, este utila?

Da, este utila ca sa vezi daca mai sunt pestii in acvariu
Talanelu wrote:Credeam ca sunteti experimentati )))

Nu ne ridicam la exigetele tale. Ne scuzi ca nu ne-am ridicat de la masa si sa-ti raspundem instantaneu. Vom incerca sa corectam, daca iti vei mai pierde timpul cu niste novici ca noi

Pana te hotarasti citeste asta: http://www.americanaquariumproducts.com/downloads/AQUARIUM%20LIGHTING.pdf

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Talanelu
Member

IP:

A fost o gluma. Iti multumesc de raspuns. Nu am citit link-ul , acum ma apuc. Multumesc

Staight outta Bucharest

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: