[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un site de pesti?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
RadulescuPaul20
Unripe member
[Avatar]

IP:

Salut,am si eu nevoie de un magazin de pesti online...ce imi puteti recomanda inafara de nevertebrate.ro care am inteles ca sunt tepari,mi-a zis un prieten,voi ce spuneti?
Ape limpezi!
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Spune-i prietenului tau ca e un dobitoc.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Lemon
Senior member
[Avatar]

IP:

Pestii au o gramada de site-uri, dar nu o sa ii gasesti pe ei, ci serviciile pe care le presteaza subalternele lor.

Cryptic Cherries - West-Africa river
RadulescuPaul20
Unripe member
[Avatar]

IP:

Ok,si eu stiam ca e ok site-ul dar m-a sfatuit sa nu iau de la ei,dar voi lua,multumesc de lamurire!
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Prima mea comanda la nevertebrate dateaza din aprilie 2010. De atunci am comandat periodic, atat pesti, echipamente si diverse consumabile.
Am fost chiar si in vizita la ei, la Cluj - sunt niste oameni formidabili.
E drept, ca orice magazin online se intampla sa mai aiba probleme cu stocurile - dar mereu anunta si propun intelegeri convenabile clientului.

Sa ma scuzi ca ti-am facut prietenul dobitoc, dar sunt ferm convins ca e un manelist incuiat la minte.. Roaga-l sa vina aici si sa ne dea exemplu de tepe din partea nevertebrate.ro

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

RadulescuPaul20 wrote:Salut,am si eu nevoie de un magazin de pesti online...ce imi puteti recomanda inafara de nevertebrate.ro care am inteles ca sunt tepari,mi-a zis un prieten,voi ce spuneti?
Ape limpezi!

Salutare!

Postarea ta este un atac gratuit la adresa unor oameni care-si fac treaba in mod corect.
Nu este deloc in regula sa arunci cu cacat, pe motivul ca "mi-a spus mie, un prieten, ca aia sunt niste magari".
Prietenul ala e acvarist? Are cont aici? Il asteptam cu detalii clare si explicatii.

Pe acest forum exista multi oameni care au comandat marfa de la nevertebrate.ro si au fost multumiti.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Un altul pe care il stiu(site) si pare interesant si prin varietate ar fi tropheus.ro
[Email]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

si eu am destule comenzi la activ cu nevertebrate.ro , toate fara probleme speciale. Singurele mici dificultati au fost cu niste zeolit si roca vulcanica, ambele cu o granulatie mai mica decat ce scria pe site, dar ce-i drept acolo scria aproximativ.
in rest trimit totul foarte bine ambalat si la timp..
am mai comandat de la aqueriumprest niste pompe de apa, iarasi am fost foarte multumit.
Raul Opruta
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna Paul ,
Subscriu la ce zic colegii de forum in legatura cu prietenul tau.
Cel putin la 2 saptamani merg si iau ceva de la nevertebrate si pana acum nici o problema si sper ca asa va ramane in continuare. Nu cred ca emag ii includeau in lista lor de grup daca erau neseriosi

Iubitor de frumos
[WWW] [Yahoo!]
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Pun o intrebare in topicul omului, poate gasesc un raspuns de la cei care sunt multumiti de ei (nu am comandat, dar as vrea intr-un viitor apropiat sa comand personal de la ei): in cat timp ajunge un produs comandat, care pe site apare pe stoc, dar la telefon ti se spune ca nu este pe stoc??
Concret, colegul claudiu.marin a comandat 2litri de Ada Bio Rio pe 20 februarie prin shopul emag. Pe 25.02 a sunat la ei si i s-a spus sa astepte ca va fi sunat.

I-am spus de topicul asta, ca un reminder, asa ca omul a sunat iarasi la ei. Raspunsul lor a fost ca nu exista comanda in baza de date. Revine duduia cu care s-a vorbit si ii transmite colegului nostru faptul ca azi sau maine ajunge comanda la ei si azi sau maine ajunge la el.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt interesat in mod direct de 1 litru din cei 2. Si nici concluzii pripite nu vreau sa trag, dar sunt usor dezamagit.
Am scris eu pentru ca am mai mult timp decat colegul (de birou chiar) Claudiu.

LE: a dat comanda cu plata ramburs.

This message was edited 2 times. Last update was at 04/03/2015 17:44:19

Mama prostilor e mereu gravida!
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

nu cred ca sunt dobitoc dar eu am avut probleme cu ei. Vând anumi?i pe?ti ca fiind ceva dar de fapt doar seam?n? dar nu sunt ceea ce scriu. M-a ars cu 5 lei ?i au zis ca la viitoarea comanda se scad dar eu nu mai dau comanda la ei. Nu sunt singurul care nu a fost mul?umit de ei. M? deranjeaz? ca nu trimit ce afi?eaz? pe site ai au un altfel de metru, are cam 80 cm lor

[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Imi cer scuze pentru apelativ, nu stiam ca e vorba de tine.

In alta ordine de idei, eu in 5 ani n-am avut nici macar o problema cu nevertebrate.ro

Daca ai avut o neintelegere cu ei, nu inseamna ca sunt tepari.. In toate firmele gasesti angajati neglijenti, care mai incurca borcanele.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu eu sunt prietenul doar ca sunt cump?r?tori nemul?umi?i ?i nu putini . Referitor la pe?ti, cer dowi ?i ei trimit jaguar. Ceri feste ?i trimit altceva ?i tot asa
[Yahoo!]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

opincarul wrote:Pun o intrebare in topicul omului, poate gasesc un raspuns de la cei care sunt multumiti de ei (nu am comandat, dar as vrea intr-un viitor apropiat sa comand personal de la ei): in cat timp ajunge un produs comandat, care pe site apare pe stoc, dar la telefon ti se spune ca nu este pe stoc??
Concret, colegul claudiu.marin a comandat 2litri de Ada Bio Rio pe 20 februarie prin shopul emag. Pe 25.02 a sunat la ei si i s-a spus sa astepte ca va fi sunat.

I-am spus de topicul asta, ca un reminder, asa ca omul a sunat iarasi la ei. Raspunsul lor a fost ca nu exista comanda in baza de date. Revine duduia cu care s-a vorbit si ii transmite colegului nostru faptul ca azi sau maine ajunge comanda la ei si azi sau maine ajunge la el.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt interesat in mod direct de 1 litru din cei 2. Si nici concluzii pripite nu vreau sa trag, dar sunt usor dezamagit.
Am scris eu pentru ca am mai mult timp decat colegul (de birou chiar) Claudiu.

LE: a dat comanda cu plata ramburs.

Ada BioRio este un produs scump si care de obicei nu se afla in stoc in magazinele din Romania. E normal sa dureze timp,
nimeni nu importa doar 2 litri. Pe de alta parte comunicarea este o alta problema.

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Radu, sincer imi e foarte greu sa inteleg ce vrei sa spui, scrii cu diacritice si apare tare aiurea pe forum..

Ma repet, eu personal sunt foarte multumit de serviciile nevertebrate.ro. Poate ca sunt un caz fericit si atata tot, dar sunt convins ca mai sunt zeci/sute de clienti multumiti.
Atentie, sa nu se inteleaga ca am ceva actiuni la nevertebrate.. sunt doar un client cotizant.

Dar termenul de tepar nu se acorda asa usor, pentru cateva neintelegeri.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
edyr
Senior member

IP:

Si eu sunt multumit de serviciile celor din discutie.

BKA member 551-11
Romanian Killifish Association member 004
www.audiohifi.ro
[Email] [WWW] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Acum sa nu facem un topic cu voturi pro si contra. Pe mine m-a deranjat ca cineva, tam nesam, arunca cu rahat pentru ca asa i-a spus un prieten misterios.
N-am nimic cu nimeni, regret ca am aruncat cu apelative in stanga si-n dreapta, regret ca m-am implicat in discutie.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

@kirucd, daca sunau sa spuna ca mai dureaza o saptamana nu era o probleme majora, dar sa sune. Ei au asteptat sa fie sunati, si cand au fost sunati, nu le aparea comanda. WTF??

Sau sa apara o mentiune pe site 'in stoc furnizor' si intelegeam ca nu il au fizic, dar il voi primi.

@dan, nici eu nu sunt de acord cu injuriile/blestemele aruncate de cineva care nu a interactionat cu niste inculpati, dar din punctul nostru de vedere, stau foarte prost cu comunicarea.

This message was edited 1 time. Last update was at 04/03/2015 18:36:17

Mama prostilor e mereu gravida!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: