Pseudotropheus Acei Msuli 2 cm---2lei
Pseudotropheus Acei Black Itungi 5 cm--5lei
Pseudotropheus Socolofi 4 cm--5 lei
Pseudotropheus Demasoni 1,5 cm---7 lei
Iodotropheus Sprengerae 3 cm - 5 lei
Pseudotropheus Estherae Red 4 cm--5lei
Labidochromis Perlmutt 4 cm - 5 lei
Astotilapia Latifasciata 5 cm---5lei
Melanochromis Auratus 4 cm--5 lei
Aulonocara Firefish Red Dragon---15 lei
Aulonocara Stuargranti 2,5cm--5 lei
Labidochromis Caeruleus electric yellow 3 cm --3 lei
Pseudotropheus Elongatus mpanga 2 cm--2 lei
Melanochromis Interruptus 2 cm--2 lei
Elongatus Chewere 1M/10-11 cm---15 lei
Labidochromis Caeruleus electric yellow 2 cm --2 lei
Astatilopia Latifasciatum 2 cm--2,5 lei
Pachete pui,pachetul este format 45 pesti din diverse specii cu dimensiunea de 2-3cm (aulonocara stuargranti,acei msuli,caeruleus,latifasciatum,elongatus mpanga,interruptus,demasoni,iodotropheus sprengerae) in functie de ce preferinte aveti si ce am disponibil.
Filtru intern Tetratec in 1000 plus,cumparat din Hornbach in Ianuarie,are garantie 2 ani ,vine insotit de bon fiscal,cutie.Folosit cateva zile pana am achizitionat un alt filtru .Pret achizitie 170 lei.
Se vinde cu 140 lei
Schimb filtru extern Fluval 405-trebui cumparat la el-rotor,ax,furtune,medii si capacul cu garnitura ce vine deasupra rotorului-toate aceste piese se gasesc,dar mi-am luat alt extern si nu imi mai trebuie acesta.Filtrul a fost folosit 2 ani de zile la mine in acvariu.Are robinetii,canistra este in stare buna,poze la cerere pe e-mail.Pentru cei interesati ma intereseaza la schimb filtre interne pentru acvariu de minim 200 l.Ca si pret,astept oferte din partea voastra.Multumesc
Corpuri neon noi,Lohuis, cu droser electronic,tub T5,14W---11 lei buc ---tub inclus
Corpuri neon noi,Philips cu balast si starter,tub T8,18 W----9 lei buc ---fara tub
Corpuri neon,droser electronic, T5/21W ---13 lei---tub inclus
Drosere electronice,LOHUIS ,1x18W,1x36w----10 lei
Poze la cerere pe e-mail.
Contact---0773797258 E-mail
----relu_relu45@yahoo.com. Multumesc