[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pesti de vanzare sau skimb cu piese de calculator  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
iulius2005
Junior member

IP:

( ( acum 1 an si ceva am facut un acvariu de 100 L 55 h 40 l ( azidimineata pe la 5:30 se sparse geamul de la fund. dreaq sa il ia ce o fi avut ca aveam zapada deaia sub el si geamul era de 8 mm . acum bagai toti pestii la gramada intr-un acvariu de 100 litrii aprox. am 15 scalari mari mari acolo , 2 sanitari maaaaaari (ca somnul ) 3 deia maro cu pete negre , peste 16 conconusi mari , 2 xifo , 20 mulinezi mari ... si nici nu mai stiu ce e acolo in saracul acvariu ( am si o gramada de plantee am 2 lighiane mari pline cu plante , am muulte. cine e din craiova si vrea sa ia din pesti sau orice le las ieftine .. sau am mai zic ... piese de calculator .. vechi .. nu vreau scumpataturi .. ram , placa video , sau monitor ...
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

iulius2005 wrote:( ( acum 1 an si ceva am facut un acvariu de 100 L 55 h 40 l ( azidimineata pe la 5:30 se sparse geamul de la fund. dreaq sa il ia ce o fi avut ca aveam zapada deaia sub el si geamul era de 8 mm . acum bagai toti pestii la gramada intr-un acvariu de 100 litrii aprox. am 15 scalari mari mari acolo , 2 sanitari maaaaaari (ca somnul ) 3 deia maro cu pete negre , peste 16 conconusi mari , 2 xifo , 20 mulinezi mari ... si nici nu mai stiu ce e acolo in saracul acvariu ( am si o gramada de plantee am 2 lighiane mari pline cu plante , am muulte. cine e din craiova si vrea sa ia din pesti sau orice le las ieftine .. sau am mai zic ... piese de calculator .. vechi .. nu vreau scumpataturi .. ram , placa video , sau monitor ...

Atentie la limbaj, te rog. Oricit ai fii de suparat, asta nu-ti da dreptul sa te folosesti si de injuraturi, ca nu suntem la usa cortului. Si puteai sa postezi unde trebuie - cei interesati il vor vedea oricum.
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

de ce nu incerci sa repari geamul ?!
Te duci si cumperi un geam de 8 aceasi dimensiune cu cel de la fund (care sa spart ) si pui peste el cu silicon va avea fund Dublu ! pe urma cand vei pune nisipul nu se va cunoaste !

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
iulius2005
Junior member

IP:

dolly ai dreptate nu trebuia sa vb asa dar .... sunt suparat foc acvariul o sa il refac dar peste vreo luna ca nu am timp de el acum din pacate. si ca sa stea atata timp toti pestii aia in acv ala mititel .. nu le e prea bine.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Avem o cunostinta comuna: unu' Romi din Craiova. Ia legatura cu el. Sigur te ajuta. Si stie si la calculatoare, poate te ajuta cu piese. Chiar daca s-a mutat la Bucuresti. Stii tu ca e sufletist.

Aia "peste 16 conconiusi" sint aia care cresc intr-o zi cit altii in sapte :nutz: ?

LooSeR wrote:de ce nu incerci sa repari geamul ?!
Pentru ca e clona lu' liviujosceanu .

Poze: smilie ... Poze cu plante
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

acvariu .. geamu tot pe acolo

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
iulius2005
Junior member

IP:

imi pare rau nu sunt liviujosceanu. sunt prieten cu el, sta la 2 blocuri de mine. el are acvariul din sticla de 6 , are dimensiunile ca ale mele, al meu e de 8. am facut aman2 acvariile, eu am geamurile de la un magazin iar el le avea de la cineva. am facut 2 acvarii cu el . si cu conconusi aia nustiu ce vrei sa zici MA.
[Yahoo!]
iulius2005
Junior member

IP:

si inca ceva acvariul lui nu are nimik dar al meu ... e spart la "fund" ( dece ?? al meu ca e de 8 s-a spart si al lui ca e de 6 nu ?? hmm
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

iulius2005 wrote:imi pare rau nu sunt liviujosceanu. sunt prieten cu el, sta la 2 blocuri de mine
Scuze ca te-am calomniat daca intr-adevar nu esti el . Da' scrii ca el smilie , ai conconiusi si postezi de la acelasi IP.

iulius2005 wrote:si cu conconusi aia nustiu ce vrei sa zici MA.
Lasa ca stie el . Intreaba-l. D-aia a fost banat. A ajuns de risu' unui forum intreg. In locu' lui n-as mai scoate capu' din nisip.

P.S. 1 Explica coincidenta IP-ului, scrie mai atent si raminem prieteni .

P.S. 2 Probabil n-a fost sticla de calitate.

iulius2005
Junior member

IP:

mda sa iti explic
1. suntem olteni aman2
2. sunt gagicul lu sora lui si am net de la el ca avem retea deci apare acelasi ip
3 astept oferte "porcu" sper ca ajung explicatiile daca esti nelamurit poti sa intrebi orice si daca vrei vorbim pe mess sa iti dau poze cu acvariul meu care s-a spart si cu acvariul lui care inca functioneaza ;) sa fezi ca sunt lafel si sunt facute de noi
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

iulius2005 wrote: mda sa iti explic

iulius2005 wrote:suntem olteni aman2

iulius2005 wrote:sunt gagicul lu sora lui si am net de la el ca avem retea deci apare acelasi ip

iulius2005 wrote:"porcu" sper ca ajung explicatiile
Pina la proba contrarie ajung . Da' aia cu gagicu' nu era necesara .

iulius2005
Junior member

IP:

bine ... sterge-o pe aia daca nu iti place cum suna ;)) ......... nu vrea nimeni pesti ????????????/ planteeeeee ca nu am ce sa fac ca moooor ca sunt multi (
[Yahoo!]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

fundul acvariului tau s-a spart cel mia probabil din cazua ca intre acvariu si masa nu ai pus nimic (polistiren de exemplu), si cand l-ai umplut probabil la o reamenajare a prins un firicel de praf, sau suprafata e neregulata..si asta a dus la spargerea fundului.

Annotated by betta: mai draga araldq nu citishi cu atentie... omu' zise ca: "aveam zapada deaia sub el " ;) .

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: