[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
boogy.bogdan
Junior member

IP:

Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti
Am 27 de ani si de anul trecut a intrat microbul in mine....
Toata treaba a inceput anul trecut cand mama a trebuit sa-mi aduca acvariul ei de 126l (80x35x45) s am grija de el pana se aseaza ei la noua casa. Zis si facut, a dus acvariul, l-am pus pe pozitie, am asezat toate cele si atunci am realizat ca mie chiar imi lipsea un acvariu din sufragerie. De atunci a inceput lupta cu prietena incercand in fiecare zi sa o conving sa ne luam si noi un acvariu
Intr-un final am reusit sa o conving sa pastram acvariul de la mama dar eu deja aveam alte ganduri murdare asa ca i-am dat lui mama acvariul inapoi si mi-am cumparat altul de 122l (100x35x35).
Dupa ce mi-am facut damblaua cu cu un card de cichlide americane, mai exact cichlasoma_nigrofasciatu, am profitat de faptul ca prietena este plecata prin tarile calde si mi-am cumparat un acvariu de 350l (100x50x70) care vreau sa il umplu cu cichlide africane malawi.
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

hhahahaha cat de amuzant :d ce tare faptul ca ai ganduri diabolice cu niste ciclide africane.cea mai buna alegere parerea mea :d mult noroc,bafta,ape limpezi si nu in ultimul rand,bine ai venit printre "virusati"

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

O intrebare. 70 e latimea sau inaltimea? Cand iti iei acvariu de 350l sa deschizi un jurnal. Si sa nu omiti din jurnal nici cafteala pe care probabil o s-o primesti . Poate ai norocul si incepe sa ii placa.

0771 496 835 Lucian
boogy.bogdan
Junior member

IP:

Multumesc,
70 este inaltimea, acvariul l-am luat de la cineva care avea discusi,
Mai am cateva problema pana sa il termin, acum doar ce am pus fundalul 3d facut din polistiren, mai am ceva de retusat la capac si joi sper sa ajung sa cumpar praful de marmura si cateva pietre adecvate africanilor
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Multa bafta.

0771 496 835 Lucian
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Bine-ai venit!
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ! Daca prietena ta, sta mult mai mult prin tarile calde,poti sa ajungi sa ai un acvariu mult mai mare pe care sigur ......il visezi si ti-l doresti ca de ,asa actioneaza microbul....

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !
boogy.bogdan
Junior member

IP:

Ms, cu siguranta, deja m-am gandit cum ar fi sa am un acvariu mai mare dar din pacate ma limiteaza spatiul
Momentant imi fac damblaua cu asta

Forum Index » Despre noi
Go to: