Ancamarketing wrote:Nu am avut acest peste, l am vazut prin alte acvarii.
Acum fara suparare, dar eu daca nu stiu macar 99% din raspuns, prefer sa nu scriu nimic. Adi nu o lua in nume de rau dar in ultimele doua zile esti f prezent, chiar daca nu este informat, si ii bulversam mai tare pe incepatori, nu de alta.
Citeste cu atentie te rog si spune-mi cu ce am gresit!!
Fii atenta:-Face parte din subfamilia Barbus?
Face!
Face parte din familia ciprinidelor?
-Face!
Are un comportament asemanator?
Sigur!
Singura greseala,am si specificat ca nu stiu sigur daca-i tetrazona,dar sigur este o ruda!Deci consider ca am avut dreptate 99 la suta,imi dai ok?

.
Am mult timp la dispozitie momentan de aceea postez des,asta se va schimba!Crede-ma pe cuvant ca atunci cand vezi postari de-ale mele la acvariile marine,unde aiurez calumea,asa-i acolo chiar o mai iau pe aratura

,dar macar am idee si despre ele.
La acvariile cu apa dulce imi permit sa ma supar cand sunt tras la raspundere!Aici chiar am experienta!Te rog sa imi dai un link daca de cand sunt aici am indrumat pe cineva gresit la apa dulce,si chiar te rog sa o faci,chiar nu mai sunt de mult timp incepator! ps:conconius are o tenta mai rosiatica,pestele lui este usor mai decolorat,de aceea mi-a fost greu sa zic cu siguranta ce este,dar chiar NU am gresit! Este tot BARBUS,ca si tetrazona.Este ca si cum ai zice ca o anumita specie este betta halfmoon,si de fapt este dobletail,ideea principala este ca greseala a fost mica.
Eu ti-am spus ca stii mai multe despre pestii care se preteaza plantatelor,nu daca ai avut sau nu!Daca imi arati o ciclida africana din cele peste 1000 de specii ale marilor lacuri africane,nu trebuie sa o am ca sa o recunosc

,asa si tu,la ce tine de plante.