[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inmultirea la neoni  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Ca tot acuma lucrez la primul proiect, vreau sa tin in 100 de Litri cam vreo 15 neoni .. Nu sunt multi parerea mea dar problema e ca nu stiu cum sa-i inmultesc, am inteles ca depun incre, okay.. sa zicem ca asa e .. dar cum imi dau seama cine a depus icrele ? .. ca fiind atat de multi.. isi mananca icrele ? ... sau le mananca altii din cardul lor ? ..
Spuneti-mi cum se face inmultirea pas cu pas.. in caz ca mi-au depus in acariu si sunt vreo 15 ..
Pot scoate pui din icrele alea sau nu prea am sanse ? ....
[WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Razvan M wrote:Ca tot acuma lucrez la primul proiect, vreau sa tin in 100 de Litri cam vreo 15 neoni .. Nu sunt multi parerea mea dar problema e ca nu stiu cum sa-i inmultesc, am inteles ca depun incre, okay.. sa zicem ca asa e .. dar cum imi dau seama cine a depus icrele ? .. ca fiind atat de multi.. isi mananca icrele ? ... sau le mananca altii din cardul lor ? ..
Spuneti-mi cum se face inmultirea pas cu pas.. in caz ca mi-au depus in acariu si sunt vreo 15 ..
Pot scoate pui din icrele alea sau nu prea am sanse ? ....

Esti pus pe fape mari, zau asa...Nu de alta, dar inmultirea neonilor nu este deloc usoara. Uite aici un aricol care te va lamuri ce si cum Despre Paracheirodon innesi. Succes! :-)
danarion
Junior member

IP:

Prietene ce duritate ai in acvariu?Apa din Iasi se remarca prin duritatea ei crescuta asa ca ar trebui sa iei masuri pentru a avea o apa moale in acvariu.
[Email] [Yahoo!]
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Depinde de zona ca zona vestica are apa din Timisesti si cred ca nu e asa dura (nu sunt sigur, iar zona mea eu stau in EST .. si iau din Prut .. probabil e dura, eu am in dotare apa distilata... si o de durzez cu ea... )
[WWW] [Yahoo!]
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Razvan M wrote: eu am in dotare apa distilata... si o de durzez cu ea... )

Aha...si ce faci cu apa asta?

Razvan M wrote: vreau sa tin in 100 de Litri cam vreo 15 neoni

1. Inmultirea nu se face in bazin de 100 de litri.
2. Toti, inclusiv parintii mananca icrele.
3. Icrele sunt fotosensibile si puii, in prima saptamana, de asemenea. Trecerea puilor la conditii normale se face treptat.
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: