[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
andrei.ene90
Junior member
[Avatar]

IP:

Asa cum se cere si de altfel este si frumos, trebuie sa ne prezentam... Ma numesc Andrei si Ene, am 24 de ani, de felul meu de pe langa Ploiesti, dar de vreo 5 ani ma dau si eu bucurestean
In copilarie am mai cochetat cu acvaristica, dar totul era la nivelul de acvariu cu pietre de prin curte, o pompa de aer, un incalzitor si toti pestii care-mi placeau. Acum, ca am crescut mai mare si simt nevoia de spatiu am inteles ca nici pestisorilor nu prea le placea inghesuiala, asa ca mi-am bagat mintile in cap si m-am apucat serios de rasfoit forumul si de admirat munca altora. Si am descoperit ca de aici chiar am ce invata si ca oamenii sunt super ok. Asa ca, la un moment dat, cand ma voi simti suficient de pregatit ca sa nu fac vreo prostie si voi avea si bani de echipamente (nu prea imi place ideea de improvizatii, gen bombe CO2 sau cum ne place sa le spunem DIY) voi starta si eu un acvariu, probabil de mici dimensiuni, nu cazi de baie cum au unii colegi, din simplul motiv ca stau in chirie si nu prea am spatiu Pana atunci... acumulam informatii
Si inca ceva, asa cum zice o vorba, keep up the good work, multi au ce invata de aici
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

bine ai venit! Sfatul meu este sa iti trasezi in linii mari ce vrei sa faci si sa te apuci de treaba. Crede-ma ca sunt putini cei care au toti banii de la inceput si pot sa-si cumpere tot ce vor. Cei mai multi incep cu ce au si odata cu trecerea timpului isi completeaza su trec la "cazi". Asa ca iti propun sa incepi cu un 100x40x40 care zic eu ca iti aduce mari satisfactii. Pe urma vezi tu ce mai faci. Daca din lipsa spatiului nu iti permiti, macar un 60L si celelalte dimensiuni in functie de ce gasesti. Daca esti pasionat de acvaristica( si asta o vei vedea cu timpul) vei gasi o modalitate de a trece la ceva "adevarat". Pana atunci inca odata bine ai venit si spor la citit!

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
andrei.ene90
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru primire si pentru sfaturi. Pentru inceput nici eu nu vreau ceva hi-tech, dar studiind ofertele hardware din magazine cat si cele din aria de vanzari a forumului, am ajuns la concluzia ca pentru un filtru extern , incalzitor, ceva lumina si instalatia de co2, am nevoie de aproximativ 1000 lei +/-, bani de care nu dispun acum. Stiu ca se poate si fara co2, dar as vrea sa fac treaba ca la carte, iar asta e minimul de aparatura necesara.
Am observat ceva interesant ieri, m-am prezentat fix la un an de la inscrierea pe forum, asa ca peste un an o sa ma apuc de treaba si deschid un jurnal
Pretorians
Membru de baza

IP:

asa cu intarizere

Forum Index » Despre noi
Go to: