Asa cum se cere si de altfel este si frumos, trebuie sa ne prezentam... Ma numesc Andrei si Ene, am 24 de ani, de felul meu de pe langa Ploiesti, dar de vreo 5 ani ma dau si eu bucurestean
In copilarie am mai cochetat cu acvaristica, dar totul era la nivelul de acvariu cu pietre de prin curte, o pompa de aer, un incalzitor si toti pestii care-mi placeau. Acum, ca am crescut mai mare si simt nevoia de spatiu am inteles ca nici pestisorilor nu prea le placea inghesuiala, asa ca mi-am bagat mintile in cap si m-am apucat serios de rasfoit forumul si de admirat munca altora. Si am descoperit ca de aici chiar am ce invata si ca oamenii sunt super ok. Asa ca, la un moment dat, cand ma voi simti suficient de pregatit ca sa nu fac vreo prostie si voi avea si bani de echipamente (nu prea imi place ideea de improvizatii, gen bombe CO2 sau cum ne place sa le spunem DIY) voi starta si eu un acvariu, probabil de mici dimensiuni, nu cazi de baie cum au unii colegi, din simplul motiv ca stau in chirie si nu prea am spatiu

Pana atunci... acumulam informatii
Si inca ceva, asa cum zice o vorba, keep up the good work, multi au ce invata de aici