[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inceputul incepatorului COSTI27RAD sau o pasiune reinviata  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
COSTI27RAD
Junior member

IP:

Cam tarziu dar m-am decis ,vorba aceea mai bine mai tarziu decat niciodata,sa scriu si eu cate ceva despre acvariile mele.
acestea sunt in numar de 4 cu pesti si doua cu plante.
asta dupa cca 2,5 ani,plecat de la un bazin de sticla de cca 10 litri cu cativa vivipari.
sa incepem cu primul:bazin home-made 200 litri 100/40/50, lipit cu silicon transparent,rama inferioara de plastic,capac Eheim MP ,lumina 2x39w t5,lumina calda lumina rece,+2x30w t8,filtrare cu filtru extern Eheim 2226 cu siporax ,bioballs,Eheim Pro Biomedium ,substrat petris alb+natur granulatie pana la 5-6mm,fertilizare micro+macro nutrienti lichizi+7 balls de la JBL in substrat,plantat mediu , suprapopulat cu vivipari.(o placere a mea)
al dilea bazin un Eheim MP de 126 litri cu ciclide africane ,filtrare externa Fluval 205,cu bureti, perlon,siporax, scoici,substrat nisip alb pentru ciclide(Hornbach)+pietre Marea Neagra,Marea Mediterana,si unele autohtone.
al treilea bazin este un Home-made de 280 litri,140,40/50,populat cu ,,uriasi''respectiv plecostomus albino,gibiceps,fosilis,thoracatum,ancistrusi albino si negri.substrat pietris granulatie 5-6 mm slab plantat ,cateva ascunzatori din ceramica,filtrare externa Eheim 2224+interna Fluval U2+Eheim 2010.
al patrulea bazin este un Juwel de 64 litri, in lucru adica este pus la ciclat si plantat, pentru creveti ,microrasbora galaxy,si endleri,care momentan se afla in alte 2 acvarii mai mici ,un Aquael de 32 litri si un Mirabello de 25 litri.
cam atat pentru inceput,in zilele viitoare o sa pun si ceva poze cu bazinele mele.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/10/2013 09:50:46

[Email] [Yahoo!]
denes
Member
[Avatar]

IP:

Deabia asteptam sa vedem ce ai pe acolo ;)) dar unde ti atatea acvarii ?
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Ne bucuram ca te-ai decis sa ne povestesti despre acvariile tale

Dar cred ca ar fi mai bine sa deschidem cate un topic pentru fiecare acvariu in parte, ca sa nu ne ametim pe urma.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

L-am mutat eu la "Despre noi" pentru ca in postul tau tu te prezinti
( si nici nu avem probleme la rubrica de vanzari )

This message was edited 1 time. Last update was at 26/10/2013 22:09:09

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Despre noi
Go to: