Cam tarziu dar m-am decis ,vorba aceea mai bine mai tarziu decat niciodata,sa scriu si eu cate ceva despre acvariile mele.
acestea sunt in numar de 4 cu pesti si doua cu plante.
asta dupa cca 2,5 ani,plecat de la un bazin de sticla de cca 10 litri cu cativa vivipari.
sa incepem cu primul:bazin home-made 200 litri 100/40/50, lipit cu silicon transparent,rama inferioara de plastic,capac Eheim MP ,lumina 2x39w t5,lumina calda lumina rece,+2x30w t8,filtrare cu filtru extern Eheim 2226 cu siporax ,bioballs,Eheim Pro Biomedium ,substrat petris alb+natur granulatie pana la 5-6mm,fertilizare micro+macro nutrienti lichizi+7 balls de la JBL in substrat,plantat mediu , suprapopulat cu vivipari.(o placere a mea)
al dilea bazin un Eheim MP de 126 litri cu ciclide africane ,filtrare externa Fluval 205,cu bureti, perlon,siporax, scoici,substrat nisip alb pentru ciclide(Hornbach)+pietre Marea Neagra,Marea Mediterana,si unele autohtone.
al treilea bazin este un Home-made de 280 litri,140,40/50,populat cu ,,uriasi''respectiv plecostomus albino,gibiceps,fosilis,thoracatum,ancistrusi albino si negri.substrat pietris granulatie 5-6 mm slab plantat ,cateva ascunzatori din ceramica,filtrare externa Eheim 2224+interna Fluval U2+Eheim 2010.
al patrulea bazin este un Juwel de 64 litri, in lucru adica este pus la ciclat si plantat, pentru creveti ,microrasbora galaxy,si endleri,care momentan se afla in alte 2 acvarii mai mici ,un Aquael de 32 litri si un Mirabello de 25 litri.
cam atat pentru inceput,in zilele viitoare o sa pun si ceva poze cu bazinele mele.
This message was edited 1 time. Last update was at 14/10/2013 09:50:46
|