[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
amano vs pomaceaa  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
interceptor
Junior member

IP:

Sal.de ceva timp am gasit 10 cochilii de pomaceea . Am crezut initial ca botia ii mananca ,INSA azi am vazut un amano imens ,care rodea un pomaCeea...... e posibil sa atace si sa manance melcii crevetele ucigas?? sau mor pur si simplu melcii si asta mananca ce prinde...
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Nu crevetii sunt cauza decesului melcilor, cauta in alta parte cauza, spune mai multe detalii despre acvariu.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

pestii cum sunt in acvariu? Melcii mai mor din cauza conditiilor din apa si apoi ajung hrana la creveti. Crevetii se mai dau la pomaceea. Eu am un crevete de sticla care roade la un pomaceea de zor. Dar pomaceea era mort sau aproape mort cand l-am pus in acvariu cu crevetele. Crevetii de sticla cresc la fel de mari ca amano

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
interceptor
Junior member

IP:

acvariu are 600 l. are 40 rcs,. 3 amano, 10 botia, 10 sanitari ,50 neoni. , 3 ancistrusi, 6 gupy si un rechinas mare un cutitar mare avea 20 pomaceea mici.mai sunt cam 5 si 2 pomaceea mari. apa acuma 22grade. plante o gramada..... si cam atata
[Yahoo!]
Cristi88
Junior member
[Avatar]

IP:

ar trebui sa tii apa la 23-24 grade

Ape limpezi tuturor!!!
interceptor
Junior member

IP:

ok. o voi ridica la 23. desi 1 grad nu cred ca ar fi prea important. dar o voi ridica. mai ales ca vine si iarna
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: