[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scurta prezentare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Obsidian
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor. Ma numesc Alex si pot spune ca sunt acvarist de o viata (cu unele "pauze")... M-am nascut cu un acvariu in casa... Era facut din cornier si chit de geam, apa o puneam direct de la retea, nu aveam filtre decat cateva pietre de aer, nu aveam substrat decat nisip de la mare si crestea o Vallisneria de inebuneai privind-o cat de frumoasa era... Nu mai spun de pesti ce mari si frumosi erau si mancau doar daphnia uscata... Acum lucrurile s-au schimbat, tehnologia ne-a prins din urma, iar acvariile mele sunt in standarde, normal... Asa ca ma astept sa invat mai mult din informatiile existente pe forum si sper sa va incant din cand in cand cu cate o fotografie frumoasa! Numai bine tuturor!
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Bun venit, Obsidian.....in primul rand ai dreptate, acvaristica a evoluat enorm fata de anii copilariei, cu acvarii de cornier lipite cu chit si hrana bazata exclusiv pe daphnia uscata... In al doilea rand ai dreptate din nou....ceva poze ar fi binevenite.... Toate bune....
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Sa sti ca nu esti singurul acvarist de-o viata, dar tehnologia a evoluat doar pentru a ne incurca - eu spre exemplu am inceput acvaristica cu un dispozitiv foarte evoluat care facea si lumina si caldura: un bec scufundat pe jumate

This message was edited 1 time. Last update was at 05/03/2013 23:29:05

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Obsidian
Junior member
[Avatar]

IP:

Interesant... De vreo 3 ani am vazut ca au aparut si la noi produse care daca le aplici pe un bec poti sa scufunzi becul cu totul in apa fara probleme...
Obsidian
Junior member
[Avatar]

IP:

Uite ca am avut timp sa pun si niste fotografii... Am inceput cu avatarul... De asemenea am mai pus niste fotografii cu pestii si plantele la "Vanzari"... Sper sa va placa!

This message was edited 1 time. Last update was at 11/03/2013 22:06:38

rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

bine ai venit
ar fi bine sa incerci sa-le pui aici

This message was edited 1 time. Last update was at 11/03/2013 22:49:34

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Obsidian wrote:Uite ca am avut timp sa pun si niste fotografii... Am inceput cu avatarul... De asemenea am mai pus niste fotografii cu pestii si plantele la "Vanzari"... Sper sa va placa!

Intr-adevar acvaristica a evoluat mult in ultima perioada... Drumul este destul de indelungat de la pasiune la afacere ... asa cale de doua posturi
Poate incurajam si ajutam comunitatea cu ceea ce stim si dupa asta le mai si vindem cate ceva daca tot au invatat

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Despre noi
Go to: