am o problema de foarte multa vreme si anume apa tulbure cu mici particule suspendate in coloana de apa
in prima faza am zis ca e din cauza substratului avea 1 an ( cel rosu ca ....bujoru') dar am pus manado acum si tot asa este , ma gandesc la urmatoarele cauze
prea multa mancare ? cu toate ca dau destul de putin 2-3 ori pe zi tocmai din dorinta de a nu mai ajunge pe substrat
prea multi pesti ??
3 corry care agita apa aia intr-un hal ( vinovati pentru scoaterea in totalitate a HC-ului

)
14 neoni
2 femele sipho
3 gupi
3 zebre
1 femela RCS (oare sa fie de la ea?)
10 melci pomacea
am pus pe teava care trage apa din acvariu un burete de 2 zile acum sa vad daca se cunoaste ceva (m-a sfatuit un coleg sa pun pe furtun un burete pe care sa il spal periodic ) ,am incercat dar optureaza debitul foarte rau si imi e frica sa nu ard filtrul in felul asta
ca sa nu mai deschid un alt topic va mai intreb si de ce naibi imi putrezesc ( se topesc ) frunzele plantelor in special la baza plantelor ?
fertilizez zilnic cu pps pro si tracy mix +2 picaturi de freropool24
iluminatul este asigurat de 2 neoane t8X18w(stiu ca este putin dar deocamdata ..... lipsa finante pentru a adauga inca 2X18 sau sa trec pe neoane de 25w
astept opiniile voastre va multumesc anticipat