[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
0,4 litri nano  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
manticore
Junior member
[Avatar]

IP:

image

am vazut becul amenajat si am zis sa pun si eu ceva la nano aquascaping. Sper sa va placa. A fost o cutie rocher "executata" doar cu scopul de a a vea un recipient gata de amanajat. Proiectul a rulat aproape doua luni.
[Thumb - rsz_dscn061133.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 24/02/2013 00:06:33

all is left to decide is what to do with the time is given to us
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

M-ai intrecut cu mult ....... ma simt umilit.

Prima senzatie pe care am avut-o a fost de acvariu marin cu diverse alge, Caulerpa etc . Daca n-ai fi spus ca are 0,4 litri si-ar fi trebuit sa ghicesc ....... nu stiu ce-as fi spus , cu siguranta mult mai mult.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Prima senzatie pe care am avut-o a fost de acvariu marin cu diverse alge, Caulerpa etc .
Cumva asta este si senzatia mea...nu stiu ce sa zic despre
Senzatia este de combinatie de pietre si nisip din spartura de coral, deci marin cu plante de apa dulce.
E mic insa si asta imi place, 0.4 litri
Nu arata rau de loc dar totusi nici nu pot sa-l laud din tot sufletul tocmai pentru ca asta e senzatia peste care nu pot sa trec, de mixaj dulce cu sarat, chiar daca piatra si nisipul nu sunt asa cum par.
Oricum o sa ramana de referinta.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
manticore
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut Sandule,

Piatra este "Multilochgestein" - traducere "poligaurita" - folosita des la acvarii de cichlidae in Germania, iar nisipul este ceva f fin (cca 0,1 mm) alb folosit defapt in teraristica (siliciu 98% pur, probabil din whiteheaven, queensland, australia) . Desi dau o impresie ciudata (si defapt si asta era scopul), niciuna nu era direct din sectorul de acvaristica marina.

link cu locatia nisipului (rau ce curge in ocean)

http://beautiful-place-intheworld.blogspot.ro/2011/08/whiteheaven-beach-white-sand-most.html

This message was edited 1 time. Last update was at 15/02/2013 06:34:23

all is left to decide is what to do with the time is given to us
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Alex wrote:.... mixaj dulce cu sarat, chiar daca piatra si nisipul nu sunt asa cum par.

manticore wrote:Desi dau o impresie ciudata (si defapt si asta era scopul), niciuna nu era direct din sectorul de acvaristica marina.

Scopul a fost atins, dupa cum vezi in sensul asta a fost si comentariul meu.
In continuare imi e greu sa admit folosirea nisipului asta in acvaristica plantata, acum cu atat mai mult cu cat imi confirmi si tu ca e utilizat in teraristica mai mult, dar stiu sigur ca mi-as dori oricand un nisip din asta pe o plaja la vara

Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Stiam ca am vazut cevaa asemanator pe undeva...mi-am tot stors creierul sa-mi aduc aminte atunci cand iti scrisesem primele replici, dar nu a fost chip
Uite tot o varianta mini daca esti pasionat de asa ceva tu sau altii.
...si bomboanele sunt deosebite

[Thumb - rsz_ok.jpg]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: