[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
start acvariu ajutor alge probabil am gresit ceva  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
bobo35
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut sint nou pe aici asdorii si eu citeva sfaturi va rog . Am un acvariu ferplast cayman 80 scenic de 150 litrii de 3 luni si m am c am umplut de alge . Am uitat sa va spun lumina 2 neoane philips 2x24 w aqurele filtru extern tetra ex 1200 si hailea bt 400 intern pesti vreo 60 de cird .iluminare 7-10 16-22.fertilizant zilnic feropol24.va rog ajutati ma sa scap de aceste nesuferite de alge .am sa pun si nista poze va rog pareri de orice fel pro sau contra.
[Thumb - IMAG0106.jpg]

[Yahoo!]
Alexandru Bazavan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut.Nu inteleg de ce lasi pauza atat de mare intre cele 2 perioade de lumina.6 ore mi se pare foarte mult.Cat fertilizant dozezi zilnic?CO2 ai?
60 de pesti mi se par cam multi pentru 150 l...

Comentariu in acvariu
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18880.page
Betta:o noua pasiune
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23023.page
Un nou proiect: 30 de metri cubi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/24920.page

[Email] [Yahoo!] [MSN]
bobo35
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut co2 nu am .Amincercat tot felul de variante bomba dar am avut numai probleme .Dozez 4 picaturi dimineata dupa ce se aprinde lumina .Iar cu iluminatul am zis sa nu cumva sa apara algele de la prea multa lumina .Pestii intrdevar sint cam multi dar se simt foarte bine.Spune mi te rog un program pentru iluminat sau orice alta sugestie .Amsa o urmez fara nici o problema .Multumesc
[Yahoo!]
popescu.cristian10
Member

IP:

bobo35 wrote:Salut co2 nu am .Amincercat tot felul de variante bomba dar am avut numai probleme .Dozez 4 picaturi dimineata dupa ce se aprinde lumina .Iar cu iluminatul am zis sa nu cumva sa apara algele de la prea multa lumina .Pestii intrdevar sint cam multi dar se simt foarte bine.Spune mi te rog un program pentru iluminat sau orice alta sugestie .Amsa o urmez fara nici o problema .Multumesc
sal,pai se poate daca ai incercat cu co2 sa fie si de acolo problema.
[Yahoo!]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

1.Dozeaza 2-3 picaturi de F24,nu 4.
2.Incepe sa dozezi Easy Carbo.
3.Fa o bomba CO2,e imposibil sa nu iti iasa.

Ai prea putina lumina si dozezi prea mult fertilizant din punctul meu de vedere,de aici si problema.Intre fertilizanti,lumina si CO2 trebuie sa existe un echilibru perfect,altfel apar probleme.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2013 19:09:54

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Eu cred ca fertilizezi gresit. Plantele care le vad in poza se hranesc in special prin radacini. Eu zic sa le pui niste bile fertile JBL la radacina si sa nu mai pui nimic in apa pina scapi de alge. Nu garantez ca scapi astfel de alge da' cresc sansele .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: