[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hygrophila polysperma  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Din 5 oameni cati s-au anuntat ca vin sa ia din planta, a venit doar unul. Nu dau nume. Halal. Poate ca daca erau pe bani veneau. In sfarsit, planta este scoasa din acvariu de 2 zile. Daca poate cineva sa treaca zilele astea sa o ia e binevenit. Daca nu, .....RIP
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

pai pui oameni pe drumuri sa ia plante moca? Ce reaqu' ...

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

g.g wrote: pai pui oameni pe drumuri sa ia plante moca? Ce reaqu' ...

Ok. Nu mai este moca. Este 5 RON firul...poate asa vine cineva. Macar asa strang si io ceva bani de un vin fiert pentru anul nou. :o
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Leo2003 wrote:...Eu m-am carat cu 10 Kg de artemia congelata dupa mine si... TZEAPAAA !!!...

De ce te plangi? Miscarea inseamna sanatate! Gandeste-te ce de muschi ai pus pe tine in ziua aia!

Cunosc un caz de acum doi ani, tot cu cineva de pe forum care avea plante moca. Omul a fost contactat de altcineva interesat, care insa i-a propus sa se intalneasca undeva in oras, pentru ca nu poate/nu are timp/ nu vrea sa ajunga pana la el acasa. Omul nostru, intelegator, a acceptat intalnirea. Ajuns la locul stabilit, dupa ce a asteptat degeaba vreo 20 de minute, a primit un telefon pe mobil de la respectivul interesat, care s-a scuzat ca nu mai poate ajunge la intalnire si l-a rugat sa i le aduca pana acasa, la usa!!!
Deci - va rog sa retineti: plantele moca se aduc la usa doritorului! Pai, ce? Pui omul pe drumuri pentru gratuitati?

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Cred ca data viitoare o sa le arunc direct.
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Mitica wrote:Daca ai marsilea, glossostigma sau acicularis in plus .

La marsilea am renuntat, acicularisul creste dar nu in mod spectaculos incat sa arunc iara glosso deabia am facut si io rost. Te pot ajuta in schimb cu ceva ech. tenelus tenelus.

Mitica wrote:
Mi-ar trebui si niste artemia pentru ramirezi, chiar si pe RON, la fel o ridic de la furnizor.

Artemia am doar pentru pestanii mei. Dar sunt sigur ca o sa gasesti.
Titronix
Junior member
[Avatar]

IP:

Servus, daca mai ai plante de donat sunt mare amator, mi-am facut un paludarium si chiar imi trebuiesc. VIN SIGUR, mai ales ca stam aproape. Multzam!

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=523&pos=0

Titi
Tineretului/ 0722 330189
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: