Vand 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm.
Pret 20 lei/buc sau 45 lei toate 3.
Se pot vedea aici
Toate 3 sunt in stare foarte buna, sanatoase si frumoase. Le dau pentru ca mi-a murit masculul si am si celelalte 2 variante de Acei ( Msuli si Itungi ), riscul de hibridizare cunoscandu-l toata lumea...
Mai multe detalii prin pm.
Just4M3 wrote:Vand 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm.
Se pot vedea aici
Toate 3 sunt in stare foarte buna, sanatoase si frumoase. Le dau pentru ca mi-a murit masculul si am si celelalte 2 variante de Acei ( Msuli si Itungi ), riscul de hibridizare cunoscandu-l toata lumea...
In continuare valabil, in plus se mai adauga si
4 pui de Aulonocara Zebra OB 3-4 cm : 5 lei/buc sau,
tot pachetul
3 femele mature Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm + 4 pui Aulonocara Zebra OB aprox 3-4 cm = 60 lei
This message was edited 2 times. Last update was at 28/05/2012 13:56:29
Just4M3 wrote:Vand 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm.
Se pot vedea aici
In continuare valabil, in plus se mai adauga si
4 pui de Aulonocara Zebra OB 3-4 cm : 5 lei/buc sau,
tot pachetul
3 femele mature Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm + 4 pui Aulonocara Zebra OB aprox 3-4 cm = 60 lei
Pe langa reducerea de 10 % se mai scot la vanzare:
- 2 masculi de Acei Msuli de aprox 10 cm 15lei/buc
- 2 femele de Caeruleus 5-6 cm - 10 lei/buc
Intregul pachet
3 femele mature Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm + 4 pui Aulonocara Zebra OB aprox 3-4 cm + 2 masculi de Acei Msuli de aprox 10 cm+ 2 femele Caeruleus de aprox 5-6 cm = 90 lei (transport gratis)
Bonus un mascul (cred) de Pseudotropheus Polit de aprox 7-8 cm care nu e intr-o forma tocmai buna nemaifiind agreat de ceilalti locatari ai acvariului si e "taxat" pe unde e prins...
- 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm - 18 lei/buc sau 40 lei toate 3 - 4 pui de Aulonocara Zebra OB 3-4 cm : 4 lei/buc sau 12 lei tot grupul - o familie de Labidochromis Caeruleus 1M+2F masculul are aprox 10 cm, femelele aproximativ 6 cm : 40 lei
Tot pachetul 80 lei ( transport gratis ) !
Masculii de Acei Msuli si presupusul mascul de Polit s-au dat.
- 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm - 15 lei/buc sau 30 lei toate 3
- o familie de Labidochromis Caeruleus 1M+2F masculul are aprox 10 cm, femelele aproximativ 6 cm : 30 lei
Bonus : - 4 pui de Aulonocara Zebra OB 3-4 cm
Tot pachetul 50 lei ( transport gratis ) !
- 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm - 15 lei/buc sau 30 lei toate 3
- o familie de Labidochromis Caeruleus 1M+2F masculul are aprox 10 cm, femelele aproximativ 6 cm : 30 lei
Tot pachetul 50 lei ( transport gratis ) !
Familia de Labidochromis Caeruleus rezervata,
restul disponibili
- 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm - 10 lei/buc sau 25 lei toate 3
Tot pachetul 50 lei !
- 3 femele mature de Acei Ngara White Tail de aprox. 10 cm - 10 lei/buc sau 25 lei toate 3
Tot pachetul 50 lei !
Familia de Labidochromis Caeruleus s-a dat.
In continuare valabile:
In plus, acvariul unui prieten s-a spart si m-am trezit pe cap cu 2 Pleco de aprox. 30 cm fiecare, pe care ar vrea sa-i vanda si pe care trebuie sa-i gazduiesc eu pana atunci...deci
- 2 Pleco ( cred...nu sunt expert in animale din astea, dar nu am vazut ancistrusi asa mari...) => 50 lei/buc sau 75 lei amandoi ( transport gratis )