[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inmultirea la xifori!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna! am o femela xifor gestanta! Are burtoiu umflat si se vede ca are icre! Spuneti-mi va rog cum sa fac sa o ajut sa depuna! Acvariul meu este de 100 L , pentru a ajuta la depunerea femelei xifo mai am la dispozitie un acvariu de 50 L ! Astept sfaturi va rog!
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mda. Ai ceva de cand esti pe forum, ar trebui sa stii cate ceva.
Xifo nu depun icre, nasc pui vii. Pentru a o ajuta sa fete, poti sa ridici temperatura putin, 1, 2 grade fata de cea care o ai in bazin, nu mai mare de 26grade. Poti sa o muti si in acvariul de 50l, dar trebuie sa o scoti dupa ce fata, va manca puii. Citeste putin despre vivipari, ai destula informatie.
[ICQ]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

MULTUMESC pentru sfat! Sincer m-am trezit somnoros si chear am uitat ca sunt viviper! ) temperatura din acvariul meu este de 26-27 grade! Si in acvariu nu am cum sa o las ca oricum mii papa ceilalti sau cel mai probabil ii trage filtrul! Dar . . . spune-mi te rog ce trebuie sa pun in acvraiul ala de 50 l si cu ce trebuiesc hraniti! O sa ma interesez si eu intre timp! Multumesc inca o data!

narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Este foarte simplu. Pui apa in acvariu, o pompa de aer daca ai, un incalzitor. Nu creste temperatura mai mult de 26grade. Daca ai pompa de aer, vezi sa bage putin, faci o reductie ceva, iar de mancare le dai ce ai, doar ca trebuie sa maruntesti bine. Curatenie in acvariu se face des, schimburi de apa dese, mancare putina. Nu ai nevoie sa fie ciclat acvariul, controlezi totul cu schimbul de apa.
[ICQ]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc! am pompa pentru acvariu de 50 litri! nu este foarte puternica! si incalzitorul il iau din acvariul mare! e cald si apa se mentine usor la temperatura camerei! Acum am umplut acvariul mic! Am pus si apa din acvariul mare, scot pompa de 50L sa o curat ( in acvariul mare aveam 2 pompe, una pt 50, si una pentru 100) si maine bag xiforu la "clocit"!

This message was edited 1 time. Last update was at 30/04/2012 12:11:54

Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Apropo . . . Am filtru de 50 litri si pompa de aer! ce este mai indicat sa bag in acvariu?
Gabry3ll
Junior member
[Avatar]

IP:

Ceva plante de suprafata, daca ai, in rest e ok!

My advice is free and worth every penny.
[Email]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

Eu zic ca te complici cu acv de 50L... Ce am facut eu: am cumparat din hornbach o "maternitate" la 10-15 lei (mai e una la 3 lei cu tifon, nu o cumpara!) care separa femela de puii nou nascuti si am bagat plante de suprafata si atat. Am pierdut doar 2 pui, nu stiu daca au murit sau au fost mancati... Asta am facut la ultima nastere, la prima am cumparat maternitatea din tifon (arata ca un cub cu peretii dintr-un fel de plasa) am bagat femela in maternitate si dupa ce a nascut am scos femela...nu iti recomand aceasta varianta pt ca e posibil sa nu mai apuci sa vezi vreun pui daca nu esti pe faza sa scoti rpd femela. Ca hrana pt pui am folosit aceeasi hrana pe care le-o dau si celorlalti pesti dar am pisat-o. La temp nu am umblat (26*). Succes!
[Yahoo!]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Ms mult! Am sa vad eu daca ma descurc sau nu!
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Chanel89 wrote:m-am trezit somnoros si chear am uitat ca sunt viviper! )

Asta-i de pus in rama , absolut delicioasa .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: