[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui Platy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iordish
Junior member

IP:

Salutare tuturor, am si eu cateva intrebari cu privire la o platy care de azi e mamica (33 de juniori), cu ce trebuie sa-i hranesc si dupa cat timp . Va cer cateva sfaturi cum trebuie sa am grija de ei sa mentin cati mai multi in viata . Multumesc mult !
exp
Member
[Avatar]

IP:

Exista mancare speciala, mica, la petshop. Poti deasemenea sa maruntesti fulgii adultilor.
Spre deosebire de adulti, la pui este recomandat sa dai mai des de mancare, dar putin. Ai grija cu platy, se inmultesc foarte repede, iar in cel mai scurt timp acvariul o sa devina neincapator pt toti.
Am avut platy, nu e nevoie de mare lucru sa ii tii in viata. Eu am descoperit puii cand erau deja cat de cat mari, pt ca aveam un acvariu destul de plantat. Habar n-am ce au mancat si cum au supravietuit, dar m-am trezit cu ei destul de mari, cand faceam curatenie in acvariu. A trebuit sa ii donez ca au supravietuit cam toti.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/01/2012 22:33:24

It is fear that gives men wings.
iordish
Junior member

IP:

a pai nu intetionez sa-i tin pe toti dar sunt curios sa vad cat rezista din ei, apoi vad eu ce o sa fac cu ei, multumesc frumos pt sfat ! o zi frumoasa
Technics
Member

IP:

Daca ai fulgi, marunteste-i in palma si da-le cate putin.
Nu sunt pretentiosi si o sa-ti creasca fara probleme.

This message was edited 1 time. Last update was at 13/01/2012 16:21:17

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: