[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
despre imperechiat guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

-cum pot face sa am succes la imperechere guppy? daca bag o femela si un mascul in aia de fatatoare ar merge? eu am un acvariu de 400 litri si deocamdata am doar aia de fatatoare unde sa pun pestele sa fete ,oare ar merge sa bag o pereche in ea si peste ceva timp sa ma trezesc ca ramane gestanta femela???merge ce spuneti??
[Email] [Yahoo!]
kovaly
Junior member
[Avatar]

IP:

Seara Buna,

Guppy, xipho, endlarii...viviparii in general se inmultesc foarte repede, nu este nevoie sa ii bagi in maternitate, lasai liberi si vei vedea k o data la 24 zile vei avea puiuti, important este sa ai ceva plante in acvariu pentru ca au si un obicei de a-si manca puii si este nevoie de plantute pentru a fi folosite ca ascunzatoare...ape limpezi si spor
[Email]
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

la 24 de zile fac pui ,zici?daca ii pun in puietoare sa fie mai sigura treaba sa nu pierd pui am seanse la pui????
[Email] [Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Nu trebuie sa bagi femela cu masculul in maternitate.
Lasa-i liberi in acvariu si urmareste femelele cand incepe sa le creasca burta ca un balonas o iei si o bagi singura in maternitate.
Dupa ce ies puii o scoti si o bagi in acvariul comunitar.
Ai grija ca maternitatile care se gasesc in comert au laturile formate ca un grilaj cam rar pentru pui care pot iesi cu usurinta (acum depiinde ce model ai tu)
La inceput o sa fii entuziasmat, dupa care o sa se mai duca pentru ca lunar o sa faca pui si nu o sa ai ce sa faci cu ei. Dupa parerea mea este unul dintre cei mai prolifici vivipari.
Spor
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

ms pt ajutor dat(sfaturile date) prind bine
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: