Salut, sunt Cornel, 43 ani, Sucevean, mutat de vreo 5 ani langa Suceava, com. Ipotesti (3 Km SE). Am avut primul contact cu acest hobby minunat prin anii 1977-1979. Tatal meu (RIP) avea doua acvarii din acelea cu cadru de cornier (200 L + 80L) care erau chiar in camera mea. Aveam in jur de zece ani atunci si dupa ce tatal meu s-a dus am fost nevoiti sa renuntam la pesti si la acvarii. Prin 1993 am luat eu microbul vazand niste scalari frumosi in piata din SV. M-am putut ocupa de acvarii cam pana prin 1997 dupa care am fost nevoit sa renunt din cauza ca eram mai mereu pe drumuri cu jobul si asa se face ca am dat tot ce am avut. Reusisem sa reproduc Aequidens Curviceps, Gourami (galbeni), Macropodus, si alte specii mai comune. Cativa ani mai tarziu cand m-am mai asezat si eu si am mai lasat drumurile patriei mi-am adus in birou la firma doua acvarii, un Juwel Rio 125 si unul de vreo 60 L facut de un prieten. De data asta am reprodus niste Nigrofasciatum si niste Chipokae. Recunosc ca am facut totul cam dupa ureche, nu ma pot lauda cu cine stie ce plante sau pesti dar incerc pe cat posibil sa iau la rand articolele de pe forum si sa ma documentez. Asta si fac de vreo doua zile. Va zic un sincer bine v-am gasit, imi cer scuze ca ma prezint abia acum, si voi reveni punctual cu intreabari cand va fi cazul.
P.S. Atasez si doua poze vechi doar asa ca sa fac dovada ca am microbul