Multumesc mult de sfaturi! Cel mai probabil caraseii isi vor gasi un alt camin pentru ca pentru bazinul mare am planuri mari! Multe lucruri noi pentru mine care la acest moment am o pompa de aer si un burete in acvariu

butelii de CO2, reactoare, combinatii de tuburi flourescente de care nu am auzit de cand sunt, filtre interne externe...am multe de invatat!
Am un corp pe care vreau sa-l folosesc ca baza pentru stativul acvariului care urmeaza sa fie ranforsat corespunzator cu teava rectangulara! Dimensiunile acestui cort ma "obliga" sa fac un bazin cu dimensiunile 110/40/45! La aceste dimensiuni bazinul va avea 198 l! Geam de 8 mm este ok? Imi recomandati intarituri? Pentru aceasta inaltime cam ce tuburi flourescente mi-ati recomanda? Multumesc anticipat!
Inaltimea de 45 de cm nu e batuta in cuie! Nu am o viziune asupra bazinului...stiu ca inaltimea este conditionata si de specia pe care o va gazdui bazinul dar chiar nu stiu ce voi cumpara...la lungimea si latimea specificate ce inaltime imi recomandati cat sa arate proportionat!