[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Gabriel, sunt din Targoviste si acvaristica a redevenit o pasiune pentru mine! Momentan am un acvariu de 40 l nu mai mult unde isi duc traiul 3 carasei! Vreau sa trec la un bazin intre 100 si 150 litri si pentru asta vreau sa ma documentez corespunzator! Nu cunosc toti termenii din acest domeniu dar am ochi sa citesc si creier sa invat! Sper sa ma ajutati cu sfaturi in realizarea unui acvariu frumos plantat si sanatos! Mi-ar fi de folos o lista cu tot ce ar trebui si eventual niste link-uri! Multumesc anticipat!

Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
[WWW]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Bine ai venit!
Cei 3 carasei nu au ce cauta in 40 litri de apa, e mult prea putin pentru ei. Stiu, ai sa imi spui ca sint mici.
Chiar daca sint mici, ei cresc destul de repede daca sint hraniti cum trebuie si chiar daca sint mici eu
nu as tine 3 carasei in 40 litri de apa.
Daca vrei sa inveti cat mai repede ce si cum eu zic sa citesti cat mai mult, poti incepe cu linkurile din stanga
sus ale forumului, "Linkuri utile". Apoi exista functia Search cu care poti cauta ceea ce te intereseaza pe forum.
Si nu in ultimul rand, poti sa deschizi un topic si sa intrebi si cu siguranta vei primi raspunsuri.

Bafta la citit si poate pui si ceva poze cu acvariul!

Dragos

This message was edited 1 time. Last update was at 23/10/2011 23:43:27

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum. Ceea ce a spus colegul mai sus e adevarul adevarat. Un carasel are nevoie de minim 50 de litri de apa ca sa se simta bine, deci daca vrei sa le oferi conditii mai bune ti-ar trebui un acvariu de minim 150 de litri, 200 ar fi ideal. Legat de acvariu plantat, e mai greu daca vrei sa ti si carasi in el, care au un apetit mare si o sa guste si din plante daca au ocazia. Sunt si plante mai rezistente, pe care nu le pot manca. Spor la documentat

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
gabriel91
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc mult de sfaturi! Cel mai probabil caraseii isi vor gasi un alt camin pentru ca pentru bazinul mare am planuri mari! Multe lucruri noi pentru mine care la acest moment am o pompa de aer si un burete in acvariubutelii de CO2, reactoare, combinatii de tuburi flourescente de care nu am auzit de cand sunt, filtre interne externe...am multe de invatat!

Am un corp pe care vreau sa-l folosesc ca baza pentru stativul acvariului care urmeaza sa fie ranforsat corespunzator cu teava rectangulara! Dimensiunile acestui cort ma "obliga" sa fac un bazin cu dimensiunile 110/40/45! La aceste dimensiuni bazinul va avea 198 l! Geam de 8 mm este ok? Imi recomandati intarituri? Pentru aceasta inaltime cam ce tuburi flourescente mi-ati recomanda? Multumesc anticipat!

Inaltimea de 45 de cm nu e batuta in cuie! Nu am o viziune asupra bazinului...stiu ca inaltimea este conditionata si de specia pe care o va gazdui bazinul dar chiar nu stiu ce voi cumpara...la lungimea si latimea specificate ce inaltime imi recomandati cat sa arate proportionat!

This message was edited 2 times. Last update was at 24/10/2011 11:34:40

Spunem 1% din tot ce gandim, din 1% jumate mintim!
[WWW]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Bine ai venit in "Cosa Nostra"
Dar, treceti si locatia in My profile
Adica, Targoviste
Oras, care l-am vizitat... acum vreo 20 de ani in urma

This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2011 20:23:31

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Despre noi