[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
La inceput  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
iordish
Junior member

IP:

Vreau sa incept prin a va transmite salutari tuturor de pe aici. Adi ma cheama sunt din Targoviste si sunt nou in ce tine de acvaristica si imi place foarte mult , de aceea vreau sa invat cat mai multe de la voi, stiu ca e si multa munca.
Am primit de la cineva un acvariu cam de 70l, nu cred ca imi trebuie ceva mai mare acum la inceput, dotat cu incalzitor Aquael-200, filtru intern Aquael FAN-1, termometru si am mai cumparat eu inca un filtru intern de la RED CRANE model RC-FI200 si mai am o pompa de aer clasica, capacul e facut de mine din parchet iar pe capac am montat un neon ce-i drept nu cred ca e ft. ok mi se pare mic si are o lumina albastruie poate o sa atasez si niste poze . Vreu sa aflu cam ce specii de pesti pot sa pun si cam cati sa nu-l aglomerez ,din cate am citit pe aici nu e cam ok si cam ce fel de plante pot pun. Am cumparat un substrat de la animax din carrefour cu o granulatie cred eu potrivita mai treb sa completez cu un strat de pietris cred ca si asta e bun pt plante asa au spus si ce-i de acolo, substratul e de la Filtus cred. Sa nu uit vreau sa stiu daca acvariul e bn sa-l pun pe pervazul de la geam pt ca in alta parte nu am unde , cam bate soarele pana la 12 in el , ma gandeam sa cumpar un autocolant si sa-l lipesc pe spate pentru siguranta.
Va multumesc mult si astp sfaturile voastre.
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

iordish wrote: Am cumparat un substrat de la animax din carrefour cu o granulatie cred eu potrivita mai treb sa completez cu un strat de pietris...
...asta nu am inteles-o! Exista sol fertil(pentru plante de acvariu)...care de obicei se acopera cu substrat inert cu o anumita granulatie...

iordish wrote:Sa nu uit vreau sa stiu daca acvariul e bn sa-l pun pe pervazul de la geam pt ca in alta parte nu am unde , cam bate soarele pana la 12 in el...
...in nici un caz, pur si simplu pentru a evita o neplacere + temperaturi fluctuante + soarele! o sa ai probleme... de obicei se aseaza pe peretele opus geamului si nu langa usa...

Citeste thread-urile care sunt "sticky" de la coltul incepatorului, despre noi...ciclul azotului(foarte important) care te ajuta sa setezi un bazin, ca nu e asa usor precum pare

This message was edited 1 time. Last update was at 06/10/2011 14:19:45

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
iordish
Junior member

IP:

da e sol fertil dar treb sa-l acopar cu un strat de app 3 cm cu pietris pt a proteja radacinile plantelor . Acum vreau sa te intreb cam ce plante pot sa pun si eu in acvariu ceva mai putin pretentioase , ma refer la lumina si mai trebuie pt o creste cat de cat ok nu vreau cine stie ce... ceva pentru inceput sa nu fie acvariul gol am pus eu si niste pietre mai mari diferite forme luate de pe la munte am verificat nu sunt calcaroase ! ms mult
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13839.page
Functia de search face minuni!

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: