Va multumesc mult pentru sfaturi. Mare ghinion am avut cu acvariul asta...am inceput acum vreo 3 luni cu gandul sa-l fac plantat dar din cauza unor "erori" datorate insuficientei documentari am decis sa trec la ciclide. La celelalte doua plantate daca nu le ingrijesc asa cum trebuie o saptamana sunt pline de alge iar la asta cu ciclide nimic...nu tu apa tulbure la ciclare sau Doamne fereste pesti morti...am incercat sa le dau mancare in exces dupa care le sting lumina pentru a favoriza aparitia algelor dar nu a mers nici asa...aici il suspectez pe pleco de tradare

.
Neoanele mele sunt tot T5 2x54 ca ale maritului faraon dar inca nimic

. Am cateva plante cu radacinile ascune pe langa pietre care vad ca inca stau bine si pe care le fertilizez (Feropol si Feropol 24) in speranta ca tot or aparea ceva alge...nu am curatat nici frunzele rupte tot sperand sa apara algele...nici schimburile mai rare de apa nu au avut noroc. Nu a aparut nici urma de alga
bobesku nu vreau alge ca sa-i trec exclusiv pe dieta vegetariana ci doar sa le creez un mediu cat mai aproape de cel al biotopului si ca sa aiba o dieta mai diversificata. Oricum mancare o sa primeasca de doua ori pe zi (dimineata si seara).
Asta este...o sa astept in continuare.
Inca o data multumesc pentru sfaturi.