[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
DORESC UN AJUTOR  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Buna ziua. Am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati. Mi-a fatat femela de xifo aseara, am scos-o imediat din borcan (apa avand o temperatura de 25 grade) dar dimineata puii erau morti (erau in jur de 50-60 de pui). Numai 1 traieste deocamdata. Nu stiu care ar putea fi cauza, poate nu am stiut ce anume trebuie sa fac. Astept un raspuns. Cu multumiri anticipate .
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Detalii....-borcan:cati litrii???
-filtru:pauza
-mancare:pauza
Din ceea ce ai scris acolo nu prea am ce sa zic.
Detaliaza si pe urma poate are cineva idee.

Coz007
Giany
Membru de baza

IP:

probabil ai scos puii si i`ai pus intrun vas in care ai pus apa de la robinet , astfel ai intoxicat pestii cu clor
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Sunt multe de luat in calcul. Asa cum s-a mai arata, volumul borcanului, daca ai aruncat ceva mancare acolo, temperatura apei pe care ai pus-o in borcan, provenienta ei (acvariu sau robinet). ar fi trebuit si o pompa cu o mica piatra de aer.

PS-te rog nu mai scrie bolduit. Multumesc

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Mi-am cam dat seama care a fost cauza mortzii puiutzilor de xifo borcanul cam mic (850 g ) lipsa de oxigen, temperatura cam mica (23-24 grade ) shi durata cam maricica de stat in borcan fara oxigen. ( de simbata de la ora 10 pina duminica( 6 martie ) de dimineatza cind am plecat la munca. La prima fatare a fost bagata intr-un borcan de 3L. shi a stat decit 4 ore pina a expulzat puiutzii.Dar acum mi-am propus sa fac un acvariu de vreo 15-25L

am uitat sa mai adaug. In borcan am pus apa din acvariu ,shi prima oara shi a doua oara VA MULTUMESC MULT PENTRU SFAT

This message was edited 1 time. Last update was at 09/03/2011 12:05:59

[Email] [Yahoo!] [MSN]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Am fiert vitza de vie de vreo 5-6 ori le-am tzinul shi la apa rece timp de o saptamina, bine-ntzeles le-am schimbat apa in fiecare zi, dar astazi am observat ca are un fel de mucegai alb ( le-am bagat in acvariul nou de 80L. care acum e in curs de ciclare cu 2 scalari shi un sanitar) Oare sa fie ceva toxic pentru peshti?shi cred ca nu este suficient de uscata vitza de vie.Mai am o radacina de vitza de vie care este uscata complect,o am la apa rece deja de vreo 2 zile MULTZUMESC PENTRU RASPUNS
[Email] [Yahoo!] [MSN]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Ooooofffff, fir-ar sa fie de limba romana, gramatica si regulament. Chiar trebuie sa ne pierdem timpul explicand tuturor sa nu foloseasca scrierea tip chat, sa nu foloseasca majuscule si bold (decat atunci cand este cazul) si sa scrie corect? Renunta te rog la cele mai sus mentionate, altfel...nu mai zic nimic

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: