[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fungus  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
alecspv
Member
[Avatar]

IP:

Salutare,

Am si eu o problema cu doi pesti ( spre rusinea mea nu le stiu numele, sunt complet albi si seamana cu xipho). A aparut intai la femela, un fel de puncte albe pufoase pe coada si pe aripioare.A luat Fungistop si mycopur. Am tratat tot acvariul cu Fungistop timp de 5 zile si parca femela incepea sa isi revina, dar in a 6 zi am observat ca ii mai aparuse o pata pe coada. atunci am schimbat o parte din apa si am inceput tratament cu mycopur. dupa 2 zile am observat ca au aparut aceleasi pete si pe mascul. De mancat mananca si sunt activi. Am citit undeva ca aceste fungus sunt rezultatul unei bacterii si ca ar trebuii sa ii tratez intai cu baktopur direct. Ce sfaturi imi puteti da?
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Poti sa le administrezi Super External Bacteria&Fungus Away de la Ocean free - este o solutie care trateaza bolile de origine bacteriana si fungica si care nu decileaza bazinul. Grija mare la igiena acvariului - schimburi regulate de apa, oxigenare, filtrare, hranirea adecvata a pestilor.
alecspv
Member
[Avatar]

IP:

Cu igiena este ok nu am avut nici o problema in ani de zile pana am luat acesti doi pesti. Intrebarea este cat timp sa fac tratament sa nu ii afecteze cumva si pe ceilalti sanatosii
[Yahoo!]
alecspv
Member
[Avatar]

IP:

....de unde se poate lua acesta solutie...eu sunt din Bucuresti...merci
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Sau JBL Fungol.
alecspv
Member
[Avatar]

IP:

am luat acum si Fungol...am schimbat 1/3 apa si am pus solutia...sa vedem ce face....

este mai bun Fungol decat Mycopur sau Fungistop?

unde se gaseste Super External Bacteria&Fungus Away?
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: