[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
iluminare 200L  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Maniacu
Junior member

IP:

Salut, am si eu un acvariu de 200L de 100/40/50 cu ciclide si de cateva zile am probleme cu algele maro... am intrebat mai multe persoane si toti au spus ca este de la lumina (nu este suficienta) ... capacul este prevazut cu 2 neoane philips tl-d 30 W 90cm... si decat 1 dintre ele are reflector......as vrea sa schimb neoanele si sa le pun si reflectoare...Daca cineva ar putea sa ma ajute cu sfaturi in legatura cu neoanele as fi recunoascator...

http://pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/437-sisteme-de-iluminare-neoane-si-acccesorii/4152-reflector-juwel-895-mm.html

http://pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/437-sisteme-de-iluminare-neoane-si-acccesorii/620-neon-sera-blue-sky-royal-t8-30-w-90-cm-12000-k.html

eu ma gandeam la astfel de tuburi... si de reflectoare (capacul fiind de la juwel)

iar o alta solutie ar mai fi montarea inca unui tub.. in partea din spate a acvariului... Ce ma sfatuiti sa fac...

Multumesc
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Lumina e suficienta pentru acvariu' tau cu cichlidae, nu din cauza luminii slabe ai alge maro. Sint convins ca-s mai multe exact acolo unde-i lumina mai intensa . Nu te obosi sa montezi inca un tub ca n-are rost.
Daca vrei sa se vada pestii tai mai colorati poti schimba tuburile tale cu AquaGlo.

Ai rabdare cu acvariu, lasa algele maro in pace si-o sa dispara cindva, probabil peste citeva saptamini.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Maniacu
Junior member

IP:

ok.. ms mult de sfat... o sa schimb neoanele si reflectoarele.. si o sa astept.. sa se duca algele ).. aa si apropo..stie cineva cum as putea modifica un capac Mp de la un acvariu de 63L ?dimensiuni 60x30.. este prevazut cu un singur neon de 15w t8.. si ma gandeam sa ii pun 2 x XW t5.....

daca ar avea cineva o schema ceva.. as fi recunoscator..

multumesc

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: