[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Maniacu
Junior member

IP:

salutare.... incep prin a`mi cere scuze ca am inceput prin sa`mi spun oful fara sa ma prezint...

Cu alta ordine de idei .. bine v`am gasit... si acum sa`mi prezint acvariile...

63 L

image image

In el sunt guppy, zebre, xipho, plati, corydoras...iar ca echipamente : 1 filtru extern Jbl e700, Hydor Bravo 300 ( cu niste mici modificari aduse de mine), incalzitor Jbl si pompa de aer Tetra 100 totodata un acvariu cu probleme ca nu am avut rabdarea si cunostinte depre ciclarea apei...dar usor usor...totul se remediaza

200 L

imageimageimageimage

In el sunt abidochromis caeruleus, metriaclima pulpican, melanochromis auratus, elongatus yellow tail in total 20 de pestisori si aproximativ 30 de puiti zebra O.B. si mayladia estherae red zebra... iar ca echimanete... 1 Filtru extern Jbl e1500 si pompa de aer jbl (cea mai zgomotoasa posibila) si un ornament destul de hidos... dar din lipsa de bani l`am cumparat pentru ca pe geamul din spate.. fostul proprietar a avut lipit un bg iar dupa ce l`am dat jos au ramas urme vizibile de silicon...deci...dar pe parcurs voi cumpara un bg 3d sau unul normal dar care sa nu ocupe foarte mult spatiu.....

Cam astea sunt acvariile mele putin cam inestetice... dar timpul le rezolva pe toate...

ps : multumesc celor ce m`au ajutat cu problemele acvariului de 63L
HumanFace
Senior member
[Avatar]

IP:

SAlut!
In primul acvariu: Schimba fundalul, scoate pietricelele acela transparente, decorul acela rosu, pietrele alea par a fi calcaroase, punw un strop de otet pe ele si daca e vreo reactie scoatele, pune plante naturale.
In al doilea acvariu, scoate fundalul, si nu prea e bine ca ai amestecat ciclidele cu puii de zebra.
O sa se revolve toate

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/13235.page Amazon
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20174.page Nano plantat
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/16583.page Nanoreef
Maniacu
Junior member

IP:

in curand o sa le schimb bg la amandoua....caut unele 3d dar care nu ocupa foarte mult spatiu.... ...cat despre pietre.. da sunt calcaroase.. o sa urmez sfatul tau...
iar despre plante.. momentan acvariu mic.. are mici probleme.. (apa are un miros de mucegai) si am scos toate plantele din el... sa vedem ce se intampla
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Ai putea cumpara autocolant negru sau albastru inchis in loc de fundal 3d, cel putin pana strangi bani. 7 lei 1m / 50cm
Frumosi puii
Maniacu
Junior member

IP:

la cel mic am un bg cu niste pietre .. dar nu prea este estetic.......tot 3d este the best

Forum Index » Despre noi
Go to: