[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Urgent!!! Labeo alearga toti pesti va rog ajutatima !!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
daxy_92
Junior member
[Avatar]
IP:

Nu stiu ce sa fac Labeo imi alearga toti pesti mai ales chonconius ... ajutatima va rog mai ales dupa ce le dau de mancare!!
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

labeo sunt pesti foarte teritoriali si au nevoie de bazine mari,asta este natura lor,singura optiune fiind donarea ,vanzarea ,mutarea din comunitatea respectiva,in afara de un oarecare stres ,alte leziuni nu produce pestilor din acvariu.
[Email]
brawn
Membru de baza

IP:

Daca nu vrei sa urmezi sfatul Faraonului, ai putea sa incerci sa ai o discutie foarte serioasa, intre 4 ochi cu labeo tau,in care sa-i explici principiile convietuirii pasnice intr-un acvariu si faptul ca nu ar trebui sa se mai ia de alti pesti.
daxy_92
Junior member
[Avatar]
IP:

catalin cirstea wrote:labeo sunt pesti foarte teritoriali si au nevoie de bazine mari,asta este natura lor,singura optiune fiind donarea ,vanzarea ,mutarea din comunitatea respectiva,in afara de un oarecare stres ,alte leziuni nu produce pestilor din acvariu.

L-am donat a ajuns intr-un acvariu dintr-un restaurant o sa il vad aproape in fiecare dimineata ca imi beau cafeaua acolo !

Declar inchis Ms mult pentru raspunsuri
catalin cirstea
Member
[Avatar]

IP:

acvariu intr-un restaurant?Sper sa-l vezi muuult mai multe zile de acum in colo decat cred eu ca o sa reziste.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: