In primul rand va salut cu tot respectul si ma scuzati daca pun intrebari stupide.Am citit pe forumuri dar...,am un acvariu de 1an,se pare cam sprapopulat de 60l,intentionez in viitor sa iau unul de cel putin 120l,dar as vrea sa rezolv pana atunci problema.In acvariu am 1scalar,1caras cu voal,10 neoni,5sanitari,dotat cu filtruRESUN1100L,etc.,am 4 plante cerate anubius,cu toate ca schimb apa saptamanal si e foarte limpede,mi-au aparut pe frunza un fel de alga neagra pe care nu am putut so scot nici cand am curatat frunzele cu periuta de dinti,de curand am montat doua neoane mici de 8W PT A ILUMINA MAI BINE ACVARIUL,am facut bine,ii hranesc cu frunzulite colorate cumparate din piata ,mam ferit sa le dau hrana vie.Credeti ca lumina este suficienta acum,neonul orig.are cred 15W,as mai putea achizitina niste plante rezistente care sa nu fie ciugulite de caras si scalar,daca da datimi cateva sugestii,as vrea sa iau niste gaxon e fff frumos,pe fundul acvariului,pitrs fin verde iar plantele sunt in colivia de plastic cu burete au dat si cateva frunzulite noi.In speranta ca nu v-am plictisit cu povestea mea ,va rog AJUTOR.
Cu respect si multumiri
|