[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fishtank
Forum Index » Profile for fishtank » Messages posted by fishtank
Renunt la acvariul actual pt. unul mai maricel si de dimensiuni mai putin intalnite, ceva de genul 200x25x20, asadar:

acvariu 120 L 80x50x35cm (fara locatari) plus urmatoarele accesorii, toate in stare f. buna:
- lumina 2x20w
- pompe-filtru Eheim 500 l/h si 400 l/h.
- pompa-filtru Aquael 260l /h.
- rezistente-termostat Jager 100W, Aquael 50W, Tetratec 35W.
- programator iluminare
- automat hranire Eheim
- 3x incubatoare
diverse accesorii (termometre, plase, nisip artificial, bureti filtrare, Ph tester etc)

Dr.Taberei - Bucuresti

500 ron

Dan 0730622611
multumesc tuturor pt. sfaturi. vad ca plantele au o importanta mai mare decat am crezut eu asa ca n-am decat sa ma conformez.
pt. scorpionul: pt. fertilizare folosesc Florena de la Sera, lumina o asigur cu 2x20W (mult sau putin asa a fost prevazut din fabricatie), substratul e din nisip+pietrisul acela artificial multicolor din comert, filtru + pompa Eheim 500l/min, aquasafe pt.limpezirea apei.
pt. Alexandru: mersi pt. sfat am sa caut plantele recomandate.
Gabriel ai dreptate in privinta pietrei dar am inteles ca asta poate afecta ph-ul si din ce am masurat pana acum pare in regula (7 cu testerele de la Tetra si JBL).

nici nu prea stiu ce detalii doresti. am molly, xifo, guppy, vreo 2 sanitari. hrana uscata. plantele nu le stiu dupa denumire, le-am luat de la magazine fara sa ma intereseze numele. acvariile mici sunt ca sa creasca puii nestresati. apa o mai completez la 3-4 zile. pompe, rezistente luate dupa indicatii de pe net.
buna ziua. ma numesc Dan si sunt incepator in domeniu. acum vreo 2 ani am luat primul acvariu (120 L), au urmat inca 2 mai mici. am inceput cu vivipari, am avut si "succesuri" si esecuri (in special cu proliferarea algelor). acum ca am dat de voi sper sa invat mai multe si sa-mi mearga mai bine. cred ca o sa incep prin a reface tot, sa ma limitez la un singur acvariu si, mai ales, sa culeg cat mai multe informatii de la voi.

Forum Index » Profile for fishtank » Messages posted by fishtank
Go to: