[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iuli9004
Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi despre cum as putea sa cresc puii de zebra?
Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi despre cum as putea sa cresc puii de zebra?
Pai acvariul meu are 60 l
Salut sunt din Braila si as vrea sa va spun ceva despre acvariile mele.Am doua acvarii unu de 6 l(forma de cub) si unu de 60. In cel de 60 are in el ce mi-a dat de cand l-am cumparat filtru capac cu lumina substrat termometru si niste plantute care nu le cunosc numele(urmeaza sa mai bag ceva in el) iar in cel de 6 l doua plantute substat lumina filtru .Despre pestisori eu as vrea sa mai imi cumpar niste zebre rasbora ancistusi si cory.
Pe plantele din acvariu a aparut un fel de puf alb e vreo problema?
pai eu am un neon alb si unu albastru
Ce decor ar mai fi necesar pentru acvariu meu?(plante pietre...)
ok multumesc
pai eu am un fitru hailea hl-bt 400 si nu are suport pentru pastila dar nu as putea sa o desfac direct in apa?
Salut acum vreo 2 saptamani am cumparat un acvariu de 60 l .L-am tinut la ciclat de cand lam luat si daca as pune pastilele bactozym ar trebui sa mai astept sau pastilele bactozym se puneau de cand am pus apa in acvariu.Astept raspuns.

Forum Index » Profile for iuli9004 » Messages posted by iuli9004
Go to: