Deci in principal m-am axat pe partea cea mai importanta si anume filtrarea. Am adaugat un sump iar eheim classis 2217 il folosesc pentru filtrul de substrat. Asa era acvariul inainte de golire si dupa.
Multumesc pentru aprecieri. In ceia ce privste filtrul intern am comandat un sump de 90 litri in care o sa pun vreo 40 litri de Seachem Matrix. Daca mai are cineva dintre voi sump astept recomandari din partea voastra inceia ce priveste materialul biologic.
Multumesc prietene KOALA pentru ajutor. Inca nu am reusit sa gasesc cum sa editez filmuletele. Apropo nu stiu daca ai vazut la ce se refera acest filmulet. Mi-au depus iar scalarii.
Buna seara!
As vrea sa va prezint si eu un proiect pentru un acvariu plantat la care astept comentarii si opinii.
- Dimensiuni: 120?35?65
- Lumina: 2X39W T5 JBL SOLAR ULTRA TROPIC, Aqua Medic aqualine T5 Plant Grow 39 W - 84,9 cm 13-21 8 ore
- Filtru exteren: Eheim classic 2217 Filter Media: ADA Bio Rio 5L , ADA Bamboo Charcoal 1L
- Filtru intern: -
- Substrat: 7 kg Flourite, 10kg JBL AquaBasis
plus,6kg ADA Power Sand , 10kg
Dennerle Crystal Qartz
- Fertilizare: Seachem Flourish potassium, Seachem Flourish iron
- Instalatie CO2 : butelie 5 litri, CO2 Reactor M – Aqua
Medic , IPA PH-201 Digital PH CONTROLLER
- Fauna: 16 Pterophyllum Scalare, 2 Trichogaster leeri
(Pearl gourami)
- Flora: Echinodorus tenellus, Eleocharis acicularis,
Anubias barteri, Bacopa caroliniana, Hygrophila
corymbosa
-APARATURA: lampa UV Vecton 400 16 wat, oamoza inversa, JBL
ARTEMIO SET
Edited by Lucian: ti-am editat eu linkul sa vedem filmuletul
Salut prieteni! Acum 4 zile mi-au depus scalarii, i-am separat intr-un acvariu de 60 litri si as vrea sa stiu la cite zile ar trebui sa schimb apa din bazinul de reproducere? Mentionez ca am sistem de apa de osmoza. Multumesc anticipat.
Salutare tuturor! Iata puii mei de scalar dupa5 zile de la depunere:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p8WQjA_DT1k&feature=youtu.be
Sper ca totul sa mearga bine!